Κυπριακό

Συγκλονίζει ο πατέρας του Σολωμού: «Τι έγκλημα έκανε ο 16χρονος;» - «Πιάστηκαν» στο ύπνο οι Τούρκοι & «ουρλιάζουν»!

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στα Κατεχόμενα το συμβάν με τον 16χρονο Ελληνοκύπριο που την Κυριακή κατέβασε την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο. 

 

Πρόκειται για ένα θέμα που πρώτο παρουσίασε το Πενταπόσταγμα σε Ελλάδα και Κύπρο. Καλά θα κάνουν μερικοί συνάδελφοι να σέβονται την δουλειά και τον κόπο μας και να μην αναφέρουν πως το δημοσίευσαν πρώτοι.

Το περιστατικό έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις, ενώ έχει γίνει και προϊόν εκμετάλλευσης τόσο από τον «πρωθυπουργό» του κατοχικού καθεστώτος Ερσίν Τατάρ όσο και από το Κόμμα των Γκρίζων Λύκων.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ 

Με αφορμή το περιστατικό αυτό το sigmalive επικοινώνησε με τον πατέρα του Σολωμού Σολωμού και ζήτησε ένα σχόλιο για την κίνηση αυτή του νεαρού μαθητή.

Μη μπορώντας να ξεστομίσει και πολλά λόγια λόγω του βεβαρημένου ιστορικού υγείας, ο κ.Σπύρος Σολωμού, είπε αρχικά ότι ενημερώθηκε για το συμβάν. Με αφορμή προφανώς τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την κίνηση αυτή του μαθητή, ο κ.Σολωμού διερωτήθηκε «τι έγκλημα έκανε…», ο μαθητής, εννοώντας φυσικά ότι τις επικρίσεις που δέχεται ο 16χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ