Εσωτερική Ασφάλεια

Λήξη συναγερμού για την πυρκαγιά στον Πύργο Ηλείας

Λήξη συναγερμού στον Ελαιώνα (Μαλαπάσι) του δήμου Πύργου, όπου το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά σε καλαμιές, βάλτους και ελαιώνα, απειλώντας σπίτια.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, περίπου στις 2 το μεσημέρι το μέτωπο της φωτιάς οριοθετήθηκε πλήρως, πριν προλάβει να επεκταθεί σε μεγαλύτερη περιοχή. Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων αποδείχθηκε καθοριστική για την εξέλιξη της κατάστασης.

Παρότι ο κίνδυνος έχει απομακρυνθεί, ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για τυχόν αναζωπυρώσεις, καθώς οι άνεμοι συνεχίζουν να δυσκολεύουν τις συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι  λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους των περιοχών Βυτιναίικα και Ελαιώνα για ετοιμότητα.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ