Εσωτερική Ασφάλεια

Αιτωλοακαρνανία: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στην περιοχή Κοκώρη

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι αυτή την ώρα σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Κοκώρη της Αιτωλοακαρνανίας, απειλώντας κατοικημένες περιοχές.

Νωρίτερα, είχε σταλεί προειδοποιητικό μήνυμα μέσω του “112”, με το οποίο καλούνταν οι κάτοικοι των περιοχών Ευηνοχώρι και Κοκώρη να απομακρυνθούν προς την Πάτρα για λόγους ασφαλείας. Η φωτιά έφτασε σε απόσταση αναπνοής από σπίτια — μόλις 300 μέτρα — χωρίς, ωστόσο, να έχουν καταγραφεί ζημιές έως αυτή την ώρα.

Στην περιοχή επιχειρούσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής: 70 πυροσβέστες με 19 οχήματα και 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνέδραμαν 3 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα, μέχρι τη δύση του ηλίου.

Η επιφυλακή στην περιοχή συνεχίζεται, καθώς οι Αρχές παρακολουθούν το μέτωπο για τυχόν αναζωπυρώσεις.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Bellhara
Ελληνοτουρκικά 0

Πως και γιατί θα πρέπει να στηθεί επιχείρηση φίλιας αεροναυτικής συνοδείας της Φρεγάτας BELHARA ΚΙΜΩΝ μέχρι τη Σαλαμίνα; Οι τρείς "συμπτώσεις"

Ποιός ελέγχει πλήρως την Λιβύη και τις ακτές της Συρίας, ώστε να μην "ξεφύγει" από εκεί κανένα drone "αγνώστου...