Η πύρινη λαίλαπα που ξέσπασε σήμερα το μεσημέρι στον Φενεό Κορινθίας πήρε τεράστιες διαστάσεις, καθώς επεκτάθηκε σε πολλούς οικισμούς της περιοχής, με αποτέλεσμα να παραδοθούν στις φλόγες κατοικίες.
Η φωτιά που πέρασε από τον οικισμό Καστανιές έκαψε σπίτια ολοσχερώς ενώ σε αρκετά άλλα προκάλεσε υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Σικυωνίων Γιάννη Μυττά, ο οποίος μίλησε στο Newsbomb, τα σπίτια που έχουν καεί στην Καστανιά είναι μόνιμων κατοίκων.
Από την Πυροσβεστική δεν υπάρχει -μέχρι στιγμής- επίσημη ενημέρωση, ενώ την ίδια ώρα η φωτιά δείχνει να έχει περιοριστεί αρκετά.
Υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Σικυωνίων μέσω αναρτήσεων στα social media απευθύνθηκε στους κατοίκους ενημερώνοντάς τους για τα σημεία που μπορούν να αναζητήσουν φιλοξενία.