Εσωτερική Ασφάλεια

Φωτιά στη Γλυφάδα: Θέμα χρόνου η σύλληψη των δύο εμπρηστών, λέει ο δήμαρχος

Δύο νεαροί, που έδρασαν με άγνωστα κίνητρα, θεωρούνται βασικοί ύποπτοι για τη φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα στην Ανω Τερψιθέα Γλυφάδας. Όπως είπε στο protothema.gr ο δήμαρχος Γλυφάδαςκ.Γιώργος Παπανικολάου η σύλληψή τους είναι θέμα χρόνου. «Εντοπίστηκαν, τους κυνηγήσαν, έχουμε τα πλήρη στοιχεία τους και είναι θέμα χρόνου η σύλληψή τους», είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον κ.Παπανικολάου η φωτιά ξεκίνησε πάνω από το γήπεδο ποδοσφαίρου της Τερψιθέας, σε σχετικά μικρή απόσταση από σπίτια και το ευτύχημα είναι ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πρόλαβαν,  αφού θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί πολύ άσχημα. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...