φωτιά στο Χάρκοβο μετά από ρωσικό πλήγμα με drones
Εσωτερική Ασφάλεια

Εύβοια: Οριοθετήθηκε έπειτα από πολύωρη μάχη στην περιοχή του Αλμυροποτάμου

Μήνυμα από το 112 έλαβαν νωρίτερα σήμερα οι κάτοικοι στην περιοχή του Αλμυροποτάμου στην Εύβοια, μετά από φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Από την πρώτη στιγμή επιχείρησαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, που ενισχύθηκαν περαιτέρω στη συνέχεια.
 
Στο σημείο της φωτιάς, η οποία ξέσπασε στην περιοχή Σάμαρη αναμεσα στον Αλμυροπόταμο και το χωριό Ζάρακες, ξεκίνησε άμεσα τις ρίψεις για την κατάσβεση της φωτιάς το πρώτο ελικόπτερο που έφτασε στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από κολώνα ηλεκτρισμού. Στο πύρινο μέτωπο έδωσαν μάχη με τις φλόγες Πυροσβεστικές δυνάμεις απ' όλη την Εύβοια, εθελοντές και οχήματα του Δήμου Καρύστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

Η φωτιά στη συνέχεια άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε προς το χωριό του Άνω Αλμυροποτάμου, ούσα ορατή από την παραλία. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ταραχές και στην Ανδριανούπολη - Παραμέμπεται σε δίκη ο Ιμάμογλου και η αστυνομία κλείνει τις διόδους στην Κωνσταντινούπολη (βίντεο-upd)

Ταρακουνιέται η Άγκυρα από χιλιάδες διαδηλωτές που ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης του Ερντογάν -Πάνω από Ένα...