Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Τι βρήκαν οι αρχές στους σκληρούς δίσκους των 2 Τούρκων και τους κατηγορούν για κατασκοπεία

Υλικό με πλάνα από το Κέντρο Εκπαίδευσής Πόρου του Ελληνικού Ναυτικού εντόπισαν οι αρχές ασφαλείας στο καταγραφικό του drone των δύο Τούρκων που συνελήφθησαν στη χώρα μας για κατασκοπεία.

Όπως αναφέρει το cnn.gr, εντοπίστηκαν επίσης τρεις ψηφιακές κάμερες η μία μάλιστα πολύ μικρού μεγέθους, την οποία είχε πάνω του ο ένας από του δύο Τούρκους, όπως επίσης και έξι κάρτες micro SD και δύο σκληροί δίσκοι και ένας με χωρητικότητα 2ΤΒ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαζί τους επίσης είχαν και τρεις τηλεφωνικές συσκευές. Οι δύο ΤούρκοΙ δεν μπορούσαν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις γιατί είχαν μαζί τους όλο αυτό το υλικό, ενώ υποστήριξαν ότι ήταν τουρίστες που έφτασαν στις 14 Σεπτεμβρίου από την Κωνσταντινοπουλη στη Σμύρνη και από κει πέρασαν στη Χίο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 14 Σεπτεμβρίου έφτασαν στον Πόρο στις 10 το βράδυ και αναχώρησαν από το νησί την άλλη μέρα στις 10 παρά 10 το πρωί. Μάλιστα Υποστήριξαν ότι δεν γνώριζαν ότι αυτό που κατέγραφαν ήταν ναυτική βάση. Ο ένας υποστήριξε ότι είναι συνταξιούχος οδοντίατρος και ο δεύτερος ότι διαθέτει στην Τουρκία εταιρεία εμπορίας συστημάτων κουζίνας. Και για τους δυο έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατασκοπεία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...