Εσωτερική Ασφάλεια

Φωτιά στην Πεντέλη: Έκκληση στους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους

Ανακοίνωση-έκκληση προς τους πολίτες που βρίσκονται στην περιοχή της Πεντέλης, να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους, διότι κινδυνεύουν άμεσα, απηύθυνε η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς.

Πιο αναλυτικά:

«Η Ειδική Γραμματεία για την Προστασία των Ζώων Συντροφιάς κάνει έκκληση σε όλους τους πολίτες να μην εγκαταλείπουν τα ζώα τους, να μην τα αφήνουν αβοήθητα, δεμένα και εγκλωβισμένα. Κάθε ζωή έχει αξία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχει ενεργοποιηθεί ήδη μηχανισμός διαχείρισης κρίσεων από την οργάνωση Dogs’ Voice σε συνεργασία με την ΕΔΚΕ (Εθελοντική Δράση Κτηνιάτρων Ελλάδας) τον οποίο είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ήδη δημιουργείται κτηνιατρικός σταθμός από την Dogs’ Voice και την ΕΔΚΕ στην κτηνιατρική κλινική Παλλήνης - Vet Clinic, Μιλτιάδου 27, Παλλήνη, ο όποιος θα δέχεται αποκλειστικά πυρόπληκτα ζώα για πρώτες βοήθειες. Θα γίνεται πλήρης καταγραφή των ζώων. Προς το παρόν ζώα σε ανάγκη θα μεταφέρονται σε ασφαλείς φιλοξενίες μέσω του μηχανισμού. 

Σε περίπτωση που αδυνατείτε να εκκενώσετε λόγω ύπαρξης πολλών ζώων δικών σας ή βρείτε εγκλωβισμένα ζώα σε ανάγκη και δεν μπορείτε να τα βοηθήσετε άμεσα καλέστε μας στο 2131364935».

Σημαντική ενημέρωση κοινοποιήθηκε πριν από λίγο στο Facebook αναφορικά με τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων.

Συγκεκριμένα το Dogma Trainers (Aχαίας 23 στον Γέρακα, τηλ 6949077081)  καλεί όποιον ιδιοκτήτη κατοικιδίων έχει πρόβλημα με την φωτιά να πάρει τα ζώα του και να μεταβεί εκεί για να διαμείνει καλώντας ό,τι ώρα κι αν είναι για να του ανοίξουν.

Στο χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν σίγουρα 10 άτομα, αναφέρει η κοινοποίηση.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

TOS-1A Solntsepek
Ένοπλες Συρράξεις 0

Αμείωτη βαρβαρότητα στην Ουκρανία! Ρωσικά θερμοβαρικά «έλιωσαν» Ουκρανούς στρατιώτες μέσα σε λίγα λεπτά-Κανείς δεν επιβίωσε! (Βίντεο)

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ αυτήν την φορά, ρωσικά συστήματα εκτόξευσης θερμοβαρικών βλημάτων τύπου TOS-1A Solntsepek...