Εσωτερική Ασφάλεια
Ενημερώθηκε στις:

Kαλάσνικοφ ''γάζωσε'' το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη

Αστυνομικοί έσπευσαν έξω από το σπίτι του γνωστού τηλεπαρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, το βράδυ της Παρασκευής, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς. Για το περιστατικό ειδοποίησε ο ίδιος την αστυνομία.
 
Συγκεκριμένα, στις 22:20 άγνωστοι πυροβόλησαν το φυλάκιο που είναι στην είσοδο της μονοκατοικίας το οποίο δεν έχει φρουρό και ήταν άδειο.  

Στο σημείο βρέθηκαν περίπου 10 με 15 κάλυκες μάλλον από καλάσνικοφ. Παράλληλα, η μαρτυρία κάνει λόγο για ένα άτομο πεζό με μαύρα ρούχα και αθλητική περιβολή με τις αρχές πραγματοποιούν έρευνες.

Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής βρέθηκε στην επικαιρότητα το τελευταίο διάστημα μετά τις καταγγελίες για μεγάλο αριθμό αστυνομικών που φαίνεται να τον φρουρούσαν. Μετά τον σάλο, η Ελληνική Αστυνομία απέσυρε την φρουρά με τον παρουσιαστή να προσφεύγει στο ΣτΕ ζητώντας την επιστροφή της.
 
Σύμφωνα με τον Φουρθιώτη, με πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. (13.1.2021) διατέθηκαν για την ασφάλειά του τρεις αστυνομικοί και μια συνοδευτική υπηρεσιακή μοτοσικλέτα με αστυνομικό, σε 24ώρη βάση και αυστηρή επιτήρηση σε καθημερινή βάση και όλο το 24ώρο, όλων των χώρων εργασίας του, δηλαδή, Ρ/Σ Party F.M. 104, εφημερίδα "Αποκαλυπτικά", Τ/Σ EPSILON TV και Stoudio Alfa- EPSILON TV, με περιπολίες της Αστυνομίας και της Ασφάλειας.


Στις 18 Μαρτίου 2021 με νέα πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. τα μέτρα ασφαλείας του Μένιου Φουρθιώτη αυξήθηκαν. Έτσι, του διατέθηκαν τέσσερις αστυνομικοί (αντί των τριών) και εκτός από τη συνοδευτική μοτοσικλέτα, διατέθηκε και ένα αυτοκίνητο. Ακόμη, αντί της επιτήρησης της κατοικίας του και των χώρων εργασίας του, διατάχθηκε η φρούρησή του καθημερινά και σε 24ώρη βάση. Τα νέα αυξημένα μέτρα ασφαλείας επρόκειτο να επανεξεταστούν τη 19η Ιουνίου 2021, σύμφωνα με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ