λαθρομετανάστες
Εσωτερική Ασφάλεια

Στις "υπηρεσίες" των μεταναστών οι Ένοπλες Δυνάμεις

Μπορεί ο Μηταράκης και οι παρατρεχάμενοι στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής να λένε ότι οι ροές μειώθηκαν ,αλλά στο Τομέα των Hot- Spot των Ενόπλων Δυνάμεων, οι λαθρομετανάστες δεν λένε να μειωθούν, όπως αναφέρει ο veteranos.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Ένοπλες Δυνάμεις με τα Στελέχη του εκτός του έργου που έχουν να διασφαλίσουν την Κυριαρχία και την ασφάλεια τς Χώρας …Τραβολογιούνται με το να κοιμίζουν ,να ταΐζουν και φυλάνε τους λαθρομετανάστες που εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια έχουν γεμίσει   τη Χώρα ,χωρίς καμιά προοπτική να αποχωρήσουν !

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης συνδρομής και του κεντρικού συντονιστικού ρόλου που έχουν αναλάβει οι Ένοπλες Δυνάμεις (ΕΔ) για την εύρυθμη λειτουργία, τοπικά, των δομών φιλοξενίας προσφύγων, σας γνωρίζεται ότι για την 25 Φεβρουαρίου 2021 διαμένουν σε 33 δομές διαχείρισης ΕΔ, 37.088  λαθρομετανάστες/πρόσφυγες.

Οι  «δομές φιλοξενίας» Σάμου, Χίου, Κατσικά Ιωαννίνων, Διαβατών και   Αλεξάνδρειας) έχουν υπεράριθμους λαθρομετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).

Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για την 25 Φεβρουαρίου 2021 ανέλαβαν το έργο της παροχής 14.362 μερίδων φαγητού, λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους λαθρομετανάστες/πρόσφυγες.

Για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ