Εσωτερική Ασφάλεια

Ξάνθη: Πυρκαγιά κοντά στο πεδίο βολής στο Πετροχώρι

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης στην Πυροσβεστική Ξάνθης για την πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή κοντά στο πεδίο βολής στο Πετροχώρι. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έγινε άμεσα αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής, με πυκνούς μαύρους καπνούς να σκεπάζουν το Πετροχώρι. 

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με τους πυροσβέστες να αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της κατάσβεσης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Ξεκίνησε ο ρωσικός οδοστρωτήρας σε ένα τεράστιο μέτωπο χρησιμοποιώντας την τακτική της “Λοξής φάλαγγας” ενώ πέφτουν πόλεις η μία μετά την άλλη

Ποιος θα σταματήσει 200.000 Ρώσους στρατιώτες αναρωτιούνται πολλοί στην Ουκρανία -Οι Ρώσοι έχουν τοπική υπεροχή 3:1...