Χρυσοχοΐδης στη Λέσβο
Εσωτερική Ασφάλεια

Προειδοποίηση Χρυσοχοΐδη: Θα υπάρξουν συνέπειες για όσους παρακινούν μετανάστες να μην προσέλθουν στη δομή της Λέσβου

Αυστηρή προειδοποίηση απηύθυνε από τη Λέσβο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πως εκείνους που παρακινούν και κινητοποιούν αιτούντες άσυλο να μην προσέλθουν στη νέα δομή που κατασκευάζεται στο Καρά Τεπέ μετά την καταστροφή του ΚΥΤ της Μόριας.

«Θέλω να τους πω ότι η Ελληνική Δημοκρατία είναι πολύ ισχυρή και δεν θα ανεχθούμε το παραμικρό», «τους προειδοποιώ ότι θα υπάρξουν κυρώσεις και συνέπειες και τους καλώ να εγκαταλείψουν αυτές τις προσπάθειες», τόνισε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παράλληλα ανέφερε πως στη Λέσβο βρίσκονται χιλιάδες αστυνομικοί για να «προστατεύσουν τη ζωή και την ασφάλεια τόσο των κατοίκων της βασανισμένης, όπως τη χαρακτήρισε Λέσβου όσο και τη ζωή και την ασφάλεια των χιλιάδων αιτούντων άσυλο που βρίσκονται στο δρόμο οι ίδιοι και τα παιδιά τους».

Είπε επίσης ότι στη νέα δομή οι συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας είναι εξαιρετικές και κάλεσε τους μετανάστες και τους αιτούντες άσυλο να προσέλθουν να εξεταστούν από τα συνεργεία του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

EKTAKTO- Ο Ισραηλινός ΑΓΕΕΔ έδωσε εντολή για χτύπημα στην Συρία -Ποιος συντόνισε ταυτόχρονα δύο επιθέσεις σε Δρούζους και φωτιές σε Ιερουσαλήμ;

Υπάρχουν τρομερά βίντεο με νεκρούς και βασανισμένους από τους Τζιχαντιστές στην Συρία που δεν επιτρέπεται να δείξουμε...
ukrania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι πλησιάζουν, οι Ουκρανοί εκκενώνουν! Τελεσίγραφο Ζελένσκι σε διοικητές του: «Αν μπούνε οι Ρώσοι στο Ντνιπροπετρόφσκ τελειώσατε»

Ο ρωσικός στρατός απέχει μόλις 2,5 χιλιόμετρα από την κεντροανατολική περιφέρεια Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας