Εσωτερική Ασφάλεια

Kατάσταση ''πολιορκίας'' στην Καστοριά: Αλλοδαποί λεηλατούν εκκλησίες & κάνουν πλιάτσικο σε σπίτια

Εν μέσω πανδημίας, οι αλλοδαποί κυκλοφορούν ελεύθεροι κάνοντας πλιάτσικο σε περιουσίες Ελλήνων. 

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει πάρει τα σωστά μέτρα μέχρι τώρα για να ανακόψει τον κορονοϊό, όμως φαίνεται πως στο ζήτημα της μετανάστευσης δεν υπάρχει σχέδιο. 

Τι περιμένει το Μ. Μαξίμου; Καταλαβαίνουν πως εκατομμύρια Ελλήνων κινδυνεύουν να κολλήσουν από τους αλλοδαπούς; 

Μόλις χθες, σας ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα, πως οι κάτοικοι στη Μόρια της Λέσβου είναι ανάστατοι από την συνεχιζόμενη εγκληματική, όπως τη χαρακτηρίζουν, δραστηριότητα μεταναστών που διαμένουν στο καμπ οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας και «ανοίγουν» σπίτια στα οποία οι ιδιοκτήτες τους δεν είναι μέσα, ενώ κόβουν και καταστρέφουν υπεραιωνόβιες ελιές από τον ελαιώνα που είναι πέριξ του κέντρου κράτησης.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προβλήματα και στην Καστορία  

 

Κάτοικοι της Ιεροπηγής κατήγγειλαν στην εφημερίδα “Ορίζοντες” πως έχουν να διαχειριστούν εκτός από τον κορονοϊό και την εισροή δεκάδων μεταναστών στο χωριό τους.

«Δεν νιώθουμε ασφάλεια, είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω κορονοϊού και βλέπουμε από τα παράθυρά μας, να έχουν κατακλείσει τους δρόμους μετανάστες», είπε στο μικρόφωνο της εφημερίδας “Ορίζοντες” ο  καταγγέλλων  και συνέχισε λέγοντας πως στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου έχουν γίνει βανδαλισμοί. 

«Η αστυνομία  κάνει περιπολίες στην περιοχή μας, αλλά τα πράγματα είναι δύσκολα λόγω κορονοϊού.Υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά. Καταλαβαίνουμε πως το προσωπικό της Αστυνομικής Υπηρεσίας  δεν επαρκεί για να καλύψει τις ανάγκες όλου του Νομού Καστοριάς οι οποίες είναι αυξημένες το τελευταίο διάστημα, αλλά πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι και εμείς νιώθουμε εκτεθειμένοι». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι μετανάστες έχουν εγκατασταθεί σε εγκαταλελειμμένα κτίρια. Μάλιστα όπως ο  καταγγέλλων  ανέφερε ότι οι μετανάστες δεν δίστασαν να σπάσουν πόρτες και παράθυρα, προκειμένου να εγκατασταθούν με το …έτσι θέλω στα προαναφερόμενα κτίρια. 

Κύριοι πάρτε μέτρα πριν είναι αργά!

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F-16
Ένοπλες Συρράξεις 0

Μόλις Τώρα: Πρώτη εμφάνιση ουκρανικών μαχητικών F-16 πάνω από την Οδησσό λένε Ρώσοι -Εξαϋλώθηκε ουκρανική στρατηγική γέφυρα (Βίντεο)

Πάνω από την Οδησσό λέγεται πως εθεάθησαν τα πρώτα ουκρανικά μαχητικά F-16, τα οποία ειπώθηκε μάλιστα πως επιχειρούν...