Κομνηνός Βρανής
Εσωτερική Ασφάλεια

ΜΑΤατζήδες προς τον λαό της Λέσβου: ''Είστε τουρκόσποροι!'' - Στρατιωτικός ιερέας: ''Τώρα βλέπω την Πατρίδα μου σκλαβωμένη''

Την ίδια ώρα διμοιρίες των ΜΑΤ που επέστρεφαν στην πόλη από το Διαβολόρεμα και την Καράβα αποκλείστηκαν σε στρατόπεδο στην περιοχή Παγανή, λίγο έξω από την πόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ραγίζει καρδιές η κραυγή του στρατιωτικού ιερέα Μυτιλήνης: «Τώρα βλέπω την Πατρίδα μου σκλαβωμένη».

Μεγάλος αριθμός πολιτών της Μυτιλήνης περικύκλωσαν το στρατόπεδο Κυριαζή, στην είσοδο της πόλης, όπου βρίσκονται οι άνδρες των ΜΑΤ μετά τη επιστροφή τους από την περιοχή της Καράβας. Οι πολίτες έσπασαν την πύλη του στρατοπέδου, άναψαν φωτιές και σημειώνονται επεισόδια.

Οι μαρτυρίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα stonisi.gr για τα επεισόδια έξω από το στρατόπεδο είναι κυριολεκτικά συγκλονιστικές και μαρτυρούν την έκρυθμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο ακριτικό νησί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αυτόπτες μάρτυρες, κατά την αποχώρηση τους από το Διαβολόρεμα και λίγο πριν τη Μυτιλήνη, στο ύψος του Στρατοπέδου της Παγανής, άρχισαν να σπάνε αυτοκίνητα και να βρίζουν χυδαιότατα τους κατοίκους της Λέσβου με εκφράσεις του τύπου «γαμώ την γκασμαδία σας, τουρκόσποροι» κ.ά.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που έσπασαν ήταν και αυτό του προέδρου του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Απόστολου Βαλτά.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Στρατιωτικού Ιερέα, Κομνηνού Βράνη, που βρέθηκε στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ