Εσωτερική Ασφάλεια

«Εκκαθαριστικές επιχειρήσεις» - Έφοδος της Αστυνομίας σε πολυκατοικίες στα ΕξάρχειαΤην ώρα που η μεγαλειώδης πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία στο πλαίσιο εορτασμούς της επετείου του Πολυτεχνείου βρίσκεται σε εξέλιξη, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια.

Ομάδες αστυνομικών κατευθύνθηκαν προς πολυκατοικίες που υπάρχουν πληροφορίες ότι θα χρησιμοποιούνταν ως ορμητήρια ενώ πανίσχυρη αστυνομική δύναμη περιμετρικά της πλατείας Εξαρχείων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έκαναν έφοδο σε πολυκατοικία στην οδό Σπύρου Τρικούπη 3 και προχώρησαν σε προσαγωγές.

Οι άγνωστοι προσπάθησαν να ανέβουν στην ταράτσα κρατώντας σακίδια. Οι Αρχές τους ακινητοποίησαν και τους μεταφέρουν στη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές προχώρησαν σε επτά συλλήψεις. Στο κτίριο που έγινε η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ η ταράτσα επικοινωνεί με τρεις ακόμα πολυκατοικίες.

Εκεί οι αστυνομικοί εντόπισαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και στυλιάρια γεγονός που δείχνει πως οι γνωστοί άγνωστοι ήταν έτοιμοι να προκαλέσουν επεισόδια μετά την πορεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατεία είναι άδεια από κόσμο.

Διμοιρία των ΜΑΤ σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Επιχείρηση και σε Στουρνάρη. Προσαγωγές

LIVE: Διμοιρία των ΜΑΤ σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια. Επιχείρηση και σε Στουρνάρη. Προσαγωγές https://www.skai.gr/live-i-poreia-tou-polytexneiou

Gepostet von SKAI.gr am Sonntag, 17. November 2019

Βίντεο από την επιχειρήση


Σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση της Αστυνομίας συνεχίζεται καθώς οι αστυνομικοί ετοιμάζονται να εισβάλουν και σε άλλη πολυκατοικία.

Τα ευρήματα των αστυνομικών στα σακίδια νεαρών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ