Εσωτερική Ασφάλεια

Καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Α.Τ. Καισαριανής -Τραυματίστηκε αστυνομικός στο κεφάλι

Καταδρομική επίθεση από περίπου 10 κουκουλοφόρους δέχθηκε λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα το Α.Τ. Καισαριανής.Οι κουκουλοφόροι πέταξαν βόμβες μολότοφ στον σκοπό και στο τμήμα και αμέσως μετά διέφυγαν στα γύρω στενά.

Συγκεκριμένα εκτόξευσαν δέκα μολότοφ και τέσσερα γκαζάκια προκαλώντας υλικές ζημιές στο τμήμα, ενώ ο αστυνομικός που ήταν εκείνη την ώρα μέσα στο φυλάκιο τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι. Οι δράστες διέφυγαν στα γύρω στενά με την αστυνομία να κάνει τέσσερις προσαγωγές.

Λίγη ώρα νωρίτερα, στην περιοχή του Παπάγου, μία ομάδα ατόμων μετέβη έξω από το σπίτι της αστυνομικής συντάκτριας του Open, Μίνας Καραμήτρου, της οποίας πυρπόλησαν το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι συγκεκριμένες ενέργειες συνδέονται με τις επιθέσεις που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ημέρες από αντιεξουσιαστές, λόγω της αρνητικής απάντησης στο αίτημα για άδεια από τον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ
Πολιτική 0

ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέοι διάλογοι-φωτιά "ξεβρακώνουν" το κύκλωμα! "Να γαμ@@εί ο υπουργός, με βάνει και κάνω μήνυση της Τυχεροπούλου – γίνεται της που@@νας με τα ζα"

Πολιτική ίντριγκα, μίζες, και «ζα» σε ένα σκάνδαλο που έχει τα πάντα – μόνο ποπ κορν λείπει για να το απολαύσουμε
Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...