Εσωτερική Ασφάλεια

Μαφία Κορυδαλλού: «Ο ψήστης, το σιδερικό και το πακιστανικό κοτόπουλο... αξίας 30.000€»


Η δράση της μαφίας του Κορυδαλλού, έχει ξεφύγει από το συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα κι έχει απλώσει κι αλλού τα δίχτυα της. Οι μαφιόζοι ζητούν «βοήθεια» από εγκλείστους άλλων φυλακών.

Πιο συγκεκριμένα η μαφία του Κορυδαλλού ζήτησε την βοήθεια ενός από τους πιο σκληρούς ληστές, που είχε συλληφθεί πρόσφατα και ήταν πολύ συχνά συνεργός του ληστή των σούπερ μάρκετ στα Βριλήσσια.

Ο εγκέφαλος της μαφίας του Κορυδαλλού, αναζητούσε έναν άνθρωπο να του εκτελέσει ένα συμβόλαιο θανάτου. Ο έγκλειστος, ήταν «εξπέρ» στις απαγωγές-αστραπή, βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού και σύμφωνα με τις συνομιλίες, επικοινώνησε με τον... Κορυδαλλιώτη, μέσω ενός Βούλγαρου, επίσης εγκλείστου.

Η συνομιλία ήταν η εξής: «Φίλε, έχω ξεμείνει από δάχτυλα και ψήστη (σ.σ.: από εκτελεστή) και θέλω έναν για ένα πακιστανικό κοτόπουλο. Αμα γίνει καλά η δουλειά, θα πάρει 30.000€ κι έχω πολλά κοτόπουλα ακόμα».

Βρέθηκε λοιπόν ο Αλβανός εκτελεστής και λίγες μέρες αργότερα, πήρε οδηγίες... «Όταν θα είσαι έτοιμος θα πρέπει να πας στην Άμφισσα, θα σου πω πού θα βρεις φάκελο με οδηγίες, θα σου έχω και καινούριο σιδερικό, μία στο κεφάλι θα δώσεις στο κοτόπουλο και θα πετάξεις το σιδερικό στη θάλασσα...».

Όλη αυτή η συνομιλία κινητοποίησε την αντιτρομοκρατική, που εντόπισε τον Αλβανό και πριν από δυο-τρεις μέρες, τον έπιασαν στη Χίο. Είχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, βρήκαν στο σπίτι του 23.000€ , 13.000€ πλαστά και μηχανήματα πλαστών χρημάτων.

Όπως λένε οι Αρχές, αυτή είναι μόνο μία πτυχή της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης κι αναμένεται να βγουν κι άλλα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας, τόσο για το συμβόλαιο θανάτου, όσο και για άλλες «δουλειές» της μαφίας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ