Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Από εχθροί ξαφνικά γίναμε φίλοι με την Τουρκία; Η Νέα Δημοκρατία στο συνέδριο του Ερντογάν!

Τόσο πολύ έχει καλυτερεύσει η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά που στο συνέδριο του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συμμετέχει εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης; 

Από εχθροί γίναμε φίλοι ξαφνικά με την Τουρκία; Τι μεσολάβησε; Τι άλλαξε την εχθρική συμπεριφορά της γειτονικής χώρας και έστειλε πρόσκληση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για να συμμετέχει εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης στο συνέδριο του AKP. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέχρι πρότινος μας απειλούσαν, παραβίαζαν τον εναέριο χώρο μας, ζητούσαν να αποστρατικοποιήσουμε τα νησιά μας, μας στέλνουν σωρηδόν μετανάστες, μας κατηγορούν.Τι άλλαξε;

Ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα επισκεφθεί στις 6-7 Οκτωβρίου την Άγκυρα ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου, ύστερα από πρόσκληση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με αφορμή το συνέδριο του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ. Χατζηβασιλείου θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο της Προεδρίας και στο περιθώριο του συνεδρίου θα συναντηθεί με τον Ζαφέρ Σιράκαγια, Αντιπρόεδρο του AKP και βουλευτή Κωνσταντινούπολης.

Ο Τάσος Χατζηβασιλείου θα εκπροσωπήσει τον πρωθυπουργό στο Συνέδριο του τουρκικού κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Χατζηβασιλείου θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο της Προεδρίας και στο περιθώριο του συνεδρίου θα συναντηθεί με τον Ζαφέρ Σιράκαγια, Αντιπρόεδρο του AKP και βουλευτή Κωνσταντινούπολης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ