Ελληνοτουρκικά

Ξεκίνησαν πάλι οι παραβιάσεις! Τουρκικό αεροσκάφος μπήκε στο FIR Αθηνών λίγες ώρες πριν τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Η τουρκική προκλητικότητα παραμένει αμείωτη, ακόμα και παραμονή του ραντεβού Μητσοτάκη – Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, το απόγευμα της Τετάρτης, 20 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), οι τουρκικές δυνάμεις προχώρησαν σε μία παράβαση του FIR Αθηνών στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο την Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τη Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου, ένα τουρκικό αεροσκάφος επίσης του τύπου ATR-72, έκανε μία παραβίαση του εθνικού εναέριου χώρου και μία παράβαση του FIR Αθηνών στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Τουρκικές παραβιάσεις: Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 19η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : –

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 ATR-72

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 1

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...
κατεστραμμένη ουκρανική βάση
Ένοπλες Συρράξεις 0

Καταστροφική απώλεια για τον Ζελένσκι-Ρωσικό πυραυλικό πλήγμα θέρισε σχεδόν όλη την 35η Ταξιαρχία Πεζοναυτών της Ουκρανίας (Βίντεο)

Παράλληλα, έλαβαν χώρα στην Ρωσία ασκήσεις ετοιμότητας στις δυνάμεις στρατηγικών πυραύλων με όπλα μαζικής καταστροφής...