Ελληνοτουρκικά

Καθηγητής Φίλης: Γιατί κανένα κόμμα δεν μιλάει προεκλογικά για τα εθνικά μας θέματα;- Πρέσπες του Αιγαίου και μετά Θράκη; (Βίντεο)

Ο Δρ Γεωπολιτικής και καθηγητής Γεωστρατηγικής, κ. Γιώργος Φίλης μίλησε για την προεκλογική περίοδο στην Ελλάδα και για τις Πρέσπες του Αιγαίου, στα Parapolitika FM.

Ο κ. Φίλης αρχικά είπε ότι προεκλογικά στην Ελλάδα κανένα κόμμα δεν μιλάει για τα εθνικά μας θέματα και θα πρέπει οι ψηφοφόροι να ρωτήσουν τους υποψηφίους τι θα ψηφίσουν αν έρθουν στη Βουλή οι Πρέσπες του Αιγαίου.

Η ιστορία των ελληνοτουρκικών σχέσεων έχει αποδείξει το τι ακριβώς θα συμβεί μετά που θα γίνει αυτό (Πρέσπες του Αιγαίου). Θα ασχοληθούν με τη Θράκη, πρόσθεσε ο κ. Φίλης.

Δεν θα πρέπει να λειτουργήσουμε όπως προσπάθησε κάποια στιγμή να λειτουργήσει το ελληνικό κράτος για να φέρει τη Βουλγαρία στο πλευρό των δυνάμεων της Αντάντ στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεν θα γίνουμε Ιφιγένεια προκειμένου η Τουρκία να παραμείνει στη Νατοϊκή Συμμαχία.

https://youtu.be/fQlxXhqjLq8

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τα Ίμια θα είναι το νέο ''Ναγκόρνο'' για τους Τούρκους; Γιατί ενεργοποιήθηκε η Εφεδρεία στην Αττική για πρώτη φορά στον ''ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ'';

Τούρκους αστρολόγους επιστρατεύει το καθεστώς Ερντογάν : "Μόλις περάσουν οι επόμενοι 2 μήνες, θα είμαστε μια χώρα...