Ελληνοτουρκικά

Καθηγητής Φίλης: Σε δύο χρόνια οι Τούρκοι δεν θα μπορούν να κάνουν παραβιάσεις γιατί ... (Βίντεο)

Ο Δρ Γεωπολιτικής και καθηγητής Γεωστρατηγικής, κ. Γιώργος Φίλης για την "επίθεση φιλίας" που δέχεται το τελευταίο διάστημα η Ελλάδα από την Τουρκία, στο Radio 98,4.

Όπως είπε ο κ. Φίλης όταν η Ελλάδα πάει να "καβαλήσει" την Τουρκία έρχονται κάποιοι στην Ελλάδα και λένε όχι, τώρα θα τα δώσουμε όλα. Κάθε φορά που η Ελλάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος για τον οποιοδήποτε λόγο απέναντι στην Τουρκία τότε θεωρούν κάποιοι ότι ήρθε η ώρα να τα βρούμε.

Ο κ. Φίλης πρόσθεσε ότι σε τέτοια καταστάσεις αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου, φυσικά όχι πόλεμο, να συνεχίσεις να επεκτείνεις την αύξηση της ισχύος σου σε σχέση με αυτή που έχει η Τουρκία.

Ο κ. Φίλης συμπλήρωσε ότι η Τουρκία δεν έχει σκοπό να αλλάξει στρατηγική, αλλάζει τακτική και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

αεροπορική βάση Chkalovsky
Ένοπλες Συρράξεις 0

Φρίκη στο Κρεμλίνο μετά την επιδρομή Ουκρανών σαμποτέρ σε μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές βάσεις της Μόσχας-Χτυπήθηκε το αεροπλάνο του Πούτιν; (Εικόνες)

Πρόκειται για την βάση Chkalovsky, η οποία φυλάσσεται εντυπωσιακά καλά, ωστόσο και πάλι η ομάδα δολιοφθοράς της...
Ουκρανός στρατιώτης
Ένοπλες Συρράξεις 0

Τους σφάζουν στο γόνατο-Οι Ρώσοι παρέσυραν τον ουκρανικό στρατό σε μία παγίδα χωρίς διαφυγή στην Κλετσκίιβκα-Εγκλωβίστηκαν ολόκληρες μονάδες (Βίντεο)

«Θάβουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς» είπε χαρακτηριστικά ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες περιγράφοντας την...