Ελληνοτουρκικά

Καθηγητής Μάζης για τουρκικές εκλογές: Ποιοι οι κίνδυνοι- ''Καμπανάκι'' εάν ο Ερντογάν... (Βίντεο)

Ο Δρ Ιωάννης Μάζης, Καθηγητής Οικονομικής Γεωγραφίας και Γεωπολιτικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πρόεδρος του Τμήματος Τουρκικών Σπουδών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών, μίλησε για την ένταξη Σουηδίας-Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ και για τις τουρκικές εκλογές στο κανάλι του OPEN.

Όπως είπε ο κ. Μάζης το ΝΑΤΟ πιέζει και τη Σουηδία και τη Φινλανδία για να υποχωρήσουν σε όσα περισσότερα σημεία ζητά η Τουρκία, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η ένταξή τους.

Ο κ. Μάζης πρόσθεσε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μία κρίση στην Ουκρανία, η οποία ευαισθητοποιεί το ΝΑΤΟ πάρα πολύ και δεν θέλουν να τιναχτεί στον αέρα η νοτιοανατολική πτέρυγα του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

rosikos-stratos-ukrania
Ένοπλες Συρράξεις 0

Η αρχή του τέλους! Οι Ρώσοι κατέλαβαν το πρώτο ουκρανικό χωριό στην κεντρική περιφέρεια του Ντνιπροπετρόφσκ -Δείτε το σε χάρτες

Ξεκίνησε η ρωσική προέλαση εντός του Ντνιπροπετρόφσκ και ο ουκρανικός στρατός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την...