Στεφάνι
Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ο Ακάρ στέλνει στεφάνι στην κηδεία της μητέρας του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Την ώρα που οι Τούρκοι αξιωματούχοι συνεχίζουν τις απειλές κατά της χώρας μας, ο υπουργός `Αμυνας της γείτονος Χουλουσί Ακάρ επικοινώνησε με τον υπουργό Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο για να τον συλλυπηθεί για τον θάνατο της μητέρας του, δείχνοντας ότι παραμένει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας των δύο χωρών παρά τις εντάσεις. O Τούρκος υπουργός Άμυνας έστειλε και στεφάνι στην κηδεία της μητέρας του Έλληνα υπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μήνυμα με το οποίο εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της μητέρας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου έστειλε ο Τούρκος ομόλογός του, Χουλουσί Ακάρ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε πρώτη η ιστοσελίδα του βήματος και επιβεβαίωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, στο μήνυμα, ο Ακάρ ανέφερε «Αγαπητέ Νίκο, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε εσένα και την οικογένεια σου, εύχομαι να αναπαυθεί εν ειρήνη η μητέρα σου».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ευχαρίστησε τον Τούρκο ομόλογο του, ευχόμενος το 2023 να είναι έτος ειρήνης κατά το οποίο οι δύο πλευρές θα εργαστούν από κοινού για τη σταθερότητα στην περιοχή.

Επίσης ο Χουλουσί Ακάρ επικοινώνησε με το υπουργείο Άμυνας για να στείλει στεφάνι στην κηδεία της μητέρας του Νίκου Παναγιωτόπουλου, κάτι που έγινε αποδεκτό.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ