Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Σε ''αμόκ'' τα Τουρκικά ΜΜΕ: Ο Μητσοτάκης έχει βλέψεις στην Γαλάζια Πατρίδα- Θέλει να παίξει το χαρτί των 12 μιλίων τον Μάρτιο που αποτελεί αίτια πολέμου (Βίντεο)

''Η ένταση στις σχέσεις με την Ελλάδα πάντοτε ήταν υψηλή, αλλά μπορεί να φτάσουμε σε απίστευτο σημείο'', αναφέρουν Τούρκοι δημοσιογράφοι, στο παρακάτω βίντεο του προπαγανδιστικού καναλιού HABER GLOBAL. 

''Διότι υπάρχει ο ισχυρισμός πως υπάρχει σχέδιο για την επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας. Σύμφωνα με την είδηση η κυβέρνηση Μητσοτάκη τον Μάρτιο θα επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα νότια και στα δυτικά της Κρήτης στα 12 μίλια''. 

''Γνωρίζετε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα κάνει αυτό το βήμα, υπάρχει απόφαση της Βουλής του 1995, πως  η Τουρκία θα το θεωρήσει αυτό ως αιτία πολέμου''. 

''Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Μητσοτάκης έχει βλέψεις στην Γαλάζια Πατρίδα. Θέλει να παίξει το χαρτί των 12 μιλίων που αποτελεί αίτια πολέμου''. 

''Στόχος είναι να περιοριστεί η αποκλειστική οικονομική ζώνη όπως αυτή καθορίστηκε από το μνημόνιο μεταξύ Λιβύης και  Τουρκίας''. 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ