Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Νέα επίθεση της Τουρκίας στην Ελλάδα! ''Παραβιάζουν την Λιβυκή ΑΟΖ, αυξάνουν τις εντάσεις!'' Στο στόχαστρο και ο Δένδιας (Βίντεο)

Την ένταση στα ύψη κρατάει στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η Τουρκία, μέσα από δημοσιεύματα του φιλοκυβερνητικού Τύπου.

Το CNN Turk, μέσα από δημοσίευμά του, ισχυρίστηκε ότι μέσα από τη NAVTEX που εξέδωσε η Ελλάδα για έρευνα νοτίως της Κρήτης, παραβίασει την ΑΟΖ της Λιβύης, μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη Μανώλης Κωστίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η Ελλάδα έκανε ένα βήμα που θα αυξήσει την ένταση με τη Λιβύη. Η Αθήνα ανακοίνωσε NAVTEX σε περιοχή εντός της ΑΟΖ της Λιβύης. Ουσιαστικά τις περιοχές ερευνών υδρογονανθράκων της επέκτεινε προς τις ακτές της Λιβύης. Ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκος Δένδιας στόχευσε και πάλι την Τουρκία» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο τουρκικό δίκτυο CNN Turk.

«O υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας δήλωσε πως ήταν μονόδρομος η επίσκεψη μας στη Βεγγάζη από τη στιγμή που τούρκοι αξιωματούχοι προσέγγιζαν αξιωματούχους στην ανατολική Λιβύη» σημειώνεται.

Οι Τούρκοι δεν επέτρεψαν σε Ελληνοκυπρίους να τελέσουν ακολουθία σε μοναστήρι στο Ριζοκάρπασο

Οι τουρκικές κατοχικές αρχές δεν επέτρεψαν χθες στους Ελληνοκύπριους να τελέσουν την ακολουθία του εσπερινού στην Αγία Τριάδα στο Ριζοκάρπασο, μια μέρα πριν τη μεγάλη γιορτή του Αποστόλου Ανδρέα.

Το περιστατικό κατήγγειλαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Ελληνοκύπριοι οι οποίοι μετέβησαν χθες στην Μονή του Αποστόλου Ανδρέα στο Ριζοκάρπασο για να τελέσουν την ακολουθία του εσπερινού μαζί με τους εγκλωβισμένους.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ