Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία ο Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη: ''Η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη, στρέφεται συνέχεια εναντίον μας'' (Βίντεο)

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία. Και ενώ η συμμαχία της αντιπολίτευσης δεν έχει ακόμα ανακοινώσει τον προεδρικό της υποψήφιο, το κυβερνών κόμμα μπαίνει δυναμικά στον προεκλογικό στίβο προγραμματίζοντας μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

«Στη Μεσόγειο δεν είναι δυνατόν η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί. Με την Αίγυπτο έχουμε άλλες σχέσεις» είπε ο Τούρκος πρόεδρος.

Αναλυτικά η δήλωσή του: « Τώρα, εσείς το καταλάβατε καλά, ότι 'δεν υπάρχει κακιώνω στην πολιτική'. Φυσικά, με ποια χώρα, το πότε και το τι θα γίνει αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις... αυτό είναι ξεχωριστό θέμα. Και, φυσικά, η Ελλάδα δεν κάθεται ήσυχη. Στρέφεται συνεχώς εναντίον μας, μιλάει εναντίον μας με πολλές κατηγορίες και διάφορα τέτοια. Επίσης, κάνουν πολλές και διαφορετικές εκστρατείες στην ΕΕ εναντίον της Τουρκίας. Θα ανοίξει μία νέα περίοδος μετά τις επερχόμενες εκλογές». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και συνέχισε: «Στη Μεσόγειο... οι σχέσεις μεταξύ του αιγυπτιακού και του τουρκικού λαού είναι πολύ διαφορετικές. Δεν πρέπει να αφήσουμε αυτή τη δύναμη σε άλλους. Θέλω να πω, δεν είναι δυνατόν η  η Ελλάδα να εμπλέκεται και να εισχωρεί εδώ. Γι' αυτό πιστεύω ότι θα υπάρξουν καλές εξελίξεις».

Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ελλάδα ανοίγει νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα»

Τα αμερικανικά drones προκαλούν ανησυχία στην Τουρκία

Το τηλεοπτικό δίκτου Haber Global μετέδωσε: «Η Ελλάδα επιθυμεί να ανοίξει μια νέα αμερικανική βάση στη Λάρισα. Στο πλαίσιο της στρατιωτική συμφωνίας που έχει υπογράψει με τις ΗΠΑ. Ήδη στην πόλη έχουν εγκατασταθεί οκτώ αμερικανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Η Ελλάδα που έχει μπει σε αγώνα εξοπλισμών με την Τουρκία, θέλει να μετατρέψει την πόλη της Λάρισας σε βάση των μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ». 

 

Προεκλογική εκστρατεία

Μεγάλη προεκλογική φιέστα διοργάνωσαν οι οπαδοί του κόμματος του Ερντογάν, ο οποίος ξεκίνησε επίσημα με μια μεγαλειώδη συγκέντρωση την προεκλογική του εκστρατεία στην Κωνσταντινούπολη.

Το γήπεδο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, και μάλιστα οι οπαδοί του τού αφιέρωσαν ένα ερωτικό τραγούδι της δεκαετίας του '70.

Επιπλέον, το γήπεδο είχε στολιστεί με μια τεράστια φωτογραφία του Ερντογάν, όπως μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης.

Οι στίχοι του ερωτικού τραγουδιού λένε: «Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη. Το ανάστημα σου μου αρκεί, τα μάτια σου μου είναι αρκετά, να μην σε αγγίξουν ο πόνος και η θλίψη.Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα. Η καρδιά μου δεν θα σε εγκαταλείψει,μη φοβάσαι ο έρωτας μου για σένα δεν θα έχει τέλος, αν το επιθυμείς θα συνεχιστεί για πάντα.Πιστεψε με αυτός ο άνθρωπος θα σε αγαπάει για πάντα». 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εκκλησία 73

Ρωσικό ΜΜΕ αποκαλύπτει τις προφητείες του Γέροντα Θεόδωρου Αγιοφαραγγίτη της Κρήτης: Πυρηνικός πόλεμος και πτώση του καθεστώτος Ερντογάν

Τεράστιες γεωπολιτικές αλλαγές στην ευρύτερη περιοχή μας προμηνύουν και ίδρυση του κουρδικού κράτους αλλά και σύγκρουση...
Ελληνοτουρκικά 168

Οι περίεργες ατμοσφαιρικές φιγούρες πάνω από την Ικαρία και η ωμή πρόκληση που ετοιμάζει η Άγκυρα στο Αιγαίο εν μέσω πολέμου στην Μ. Ανατολή

Έχουν γκριζάρει το μισό Αιγαίο οι Τούρκοι -Σύμβουλος τουρκικής κυβέρνησης : Τα ελληνικά θαλάσσια πάρκα δεν θα γίνουν σε...
Ένοπλες Συρράξεις 195

Δεν υπάρχει πλέον γυρισμός! Oι Τούρκοι θεωρούν ότι “είναι σειρά του Ισραήλ και όχι της Τουρκίας μετά την επικείμενη καταστροφή του Ιράν”

Η Τουρκία κατασκευάζει βαλλιστικούς πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς ικανούς να πλήξουν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά-Το...