Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Μόνο θράσος και προσβολές ο Τσελίκ: «Ο Δένδιας έφυγε σαν παιδί από τη Λιβύη, κάνει εξωτερική πολιτική τσαντιριού»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά τη σύσκεψη του κόμματος του AKP υπό τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Τσελίκ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ακόμα μία φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο διπλωματικό επεισόδιο του Νίκου Δένδια στη Λιβύη.

«Ας εξηγήσουμε την κατάσταση του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών. Τολμώ να καταθέσω ότι μια τέτοια άθλια κατάσταση σπάνια συναντάται. Ήταν έτοιμος να κατέβει από το αεροπλάνο, αλλά τελικά δεν κατέβηκε. Έφυγε με έναν παιδαριώδη τρόπο. Όταν δεν του δόθηκε άδεια προσγείωσης, πήγε στη Μάλτα», ανέφερε αρχικά ο Τσελίκ και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μπορεί η διπλωματία ενός κράτους να ασκείται με τέτοιες παράλογες κινήσεις; Το μόνο κίνητρό τους είναι να ενεργούν μόνοι τους ενάντια στην Τουρκία. Κάναμε πλάκα μεταξύ μας ότι αύριο το πρωί ο Δένδιας θα πάει αλλού. Αυτή είναι μια εξωτερική πολιτική τσαντιριού. Όλοι ξέρουν η Ελλάδα ότι είναι το κακομαθημένο παιδί της Ευρώπης. Αυτό που πρέπει να κάνει η Ελλάδα είναι να λύσει τα προβλήματα στο τραπέζι. Σημειώνουμε τι έκαναν κατά της Τουρκίας. Θα κάνουμε τέτοια βήματα που ο Μητσοτάκης και ο Δένδιας δεν θα μπορέσουν να προσγειωθούν γιατί θα αιωρούνται στον αέρα», τόνισε ο εκπρόσωπος του AKP.

Τσελίκ: Η Ελλάδα στηρίζει το PKK και τους γκιουλενιστές

Προχωρώντας σε ακόμα μία επίθεση εναντίον της χώρας μας, μάλιστα, κατηγόρησε ξανά την Ελλάδα για την υπόθαλψη τρομοκρατικών οργανώσεων. «Η Ελλάδα είναι η χώρα που υποστηρίζει ουσιαστικά το PKK και τους γκιουλενιστές. Γνωρίζουμε ποιος από τους συμμάχους μας υποστηρίζει και εκπαιδεύει την τρομοκρατική οργάνωση στη Συρία».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στρατός Ξηράς 0

Θα έρθουν νύχτα, θα την κάνουμε μέρα: Δοκιμάστηκαν στη Ρόδο οι αναβαθμισμένες ρουκέτες RM70-Παρθενική εμφάνιση του μετασκευασμένου M1117 (Βίντεο)

“Πήρε Φωτιά” η Κατταβιά από την “ΚΟΛΟΣΣΟΣ” του Στρατού- Παρθενική εμφάνιση του μετασκευασμένου Τροχοφόρου...