Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ναύαρχος Εγκολφόπουλος: Αν η Τουρκία θέλει, εδώ είμαστε να τα πούμε και αλλιώς (Βίντεο)

 

Είναι παράνομο το Τουρκολιβυκό μνημόνιο και δεν θα πρέπει να συζητάμε απόψεις που αποτελούν επί της ουσίας Τουρκική προπαγάνδα δηλώνει ο Ναύαρχος ε.α Γιάννης Εγκολφόπουλος μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash 99.4 FM. 

 Εντελώς παράνομο και καταδικαστέο από όλους τους διεθνείς οργανισμούς και τους μεγάλους παίκτες της γεωπολιτικής σκακιέρας το Τουρκολιβυκό σύμφωνο που άλλωστε αποτελεί ένα διμερές μνημόνιο κατανόησης και όχι μια διεθνή συμφωνία. Η Λιβύη δεν το έχει καταθέσει καν στον ΟΗΕ και δεν θα μπορούσε άλλωστε μιας και δεν έχει την έγκριση του Λιβυκού κοινοβουλίου σημειώνει ο Ναύαρχος. 

Υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση στην χώρα μας για το τι επιδιώκει και τι θέλει η Τουρκία σημειώνει. Τι θα ήθελε να πετύχει η Τουρκία δεν μας ενδιαφέρει καθόλου. Εμείς έχουμε τα δικαιώματά μας και δεν παραχωρούμε τίποτα πάντα σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας για ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα. Στην τελική, εάν η Τουρκία θέλει να υπερασπιστεί το Τουρκολιβυκό σύμφωνό, εδώ είμαστε να τα πούμε και αλλιώς σημειώνει ο κ. Εγκολφόπουλος. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ