Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Αντιστράτηγος ε.α. Κ. Κούσαντας: Γιατί δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ποιος θα προκαλέσει θερμό επεισόδιο πρώτος (Βίντεο)

Την παρέμβαση του για τα ελληνοτουρκικά έκανε, ο αντιστράτηγος ε.α. Κωνσταντίνος Κούσαντας, στο Δελτίο Ειδήσεων FLASH TV. 

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: 

1.Δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ποιος θα προκαλέσει ΘΕΡΜΌ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ ΠΡΩΤΟΣ διότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γίνει σε τακτικό επίπεδο χωρίς να αποφεύγεται η περίπτωση της σκηνοθεσίας από την πλευρά της Τουρκίας.

2. Η Τουρκία στο ΝΑΤΟ θεωρείται ως παρείσακτο μέλος πλέον και ΥΠΟΒΑΘΜΊΖΕΤΑΙ συνεχώς με εταίρους Ρωσία, Κίνα, Πακιστάν ενώ η Ελλάδα αναβαθμίζεται συνεχώς όχι μόνο εξοπλιστικά αλλά και με συμμαχίες στην ΝΑ Μεσόγειο όπως Ισραήλ, Αίγυπτο, Κύπρο.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το FLASH TV

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έλληνες κατοικούσαν στα παράλια της Μεσογείου: Εκατομμύρια Τούρκοι πολίτες έχουν Ελληνικό αίμα προκαλώντας φρενίτιδα στην Άγκυρα

Αν και η εθνική ταυτότητα είναι τουρκική για εκατομμύρια Τούρκους πολίτες η βιολογική ταυτότητα τους είναι εντελώς...
πολεμικη αεροπορια
Εθνικά θέματα 0

«Μου φάνηκε ότι είχε πέσει»: Συγκλονίζει ο κάτοικος που εντόπισε το στρατιωτικό ελικόπτερο στην Κρήτη – Επιχείρηση ανάσυρσης με Chinook

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για την αναγκαστική προσγείωση του ελικοπτέρου στο Ηράκλειο. Η μαρτυρία του ανθρώπου...