Ελληνοτουρκικά

Αναλυτής: “Στην Ελλάδα λαμβάνονται μέτρα ώστε να εμποδιστεί η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας προς τη Θράκη και τα νησιά” !

Η παρουσιάστρια Σαϊνούρ Τεζέλ κάνει αρχικά μία προκλητική τοποθέτηση λέγοντας τα εξής :

όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα

“Γίνεται ανακοίνωση για την κοινή ελληνογαλλική άσκηση και δημοσιεύουν μία ΝΑΒΤΕΞ η οποία κλείνει την περιοχή εκεί μεταξύ Σκύρου και Αγίου Ευστρατίου. Μα ενάντια σε ποιον ; Είναι μία πρόβα πολέμου ; Και μάλιστα όταν υπάρχει μία χρονική συγκυρία κλιμάκωσης. Εδώ υπάρχουν νησιά τα οποία πρέπει να είναι σε αποστρατικοποιημένο καθεστώς. Άλλωστε βλέποντας το χάρτη, όλα τα νησιά που είναι μπροστά στη μύτη μας τα εξόπλισαν. Απέναντί μας ακριβώς έστησαν αμερικανικές βάσεις. Βλέποντας τα έτσι δεν σημαίνουν πολλά αυτά ; “

Και της απαντά ο απόστρατος Ισμαήλ Χακκί Πεκίν ως εξής :

“Φυσικά και σημαίνουν. Βλέποντας τα έτσι, φαίνεται πως παίρνονται μέτρα ώστε να εμποδιστεί και να αποτραπεί η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας προς το Αιγαίο, η στρατιωτική δηλαδή επιχείρηση τόσο προς τη Θράκη όσο και προς αυτά τα νησιά του Αιγαίου” .

Μα καλά αυτοί δεν λένε πως η Τουρκία δεν είναι απειλή προς την Ελλάδα ; Πώς μιλάνε για στρατιωτική επέμβαση ;

Και εμείς πιστεύαμε ότι είναι φίλοι και μας αγαπούσαν…

Πάντως αυτό που λέει ο Πεκίν  είναι η αλήθεια. Ότι δηλαδή η Ελλάδα παίρνει αμυντικά μέτρα. Μένει τώρα να το κατανοήσουν και κάποια εκατομμύρια ακόμη @@ατοκέφαλοι πιστεύουν τα ψέματα του Ερντογάν για “επιθετική Ελλάδα”

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ