Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τούρκος αναλυτής: Τα θωρακισμένα αυτά, σε Λέσβο και Σάμο, θα αποτελέσουν την πολεμική μας λεία

Ο απόστρατος αναλυτής Μεσούτ Χακκί Τζασίν, σχολιάζει τα θωρακισμένα οχήματα που φέρεται να πήγαν σε Λέσβο και Σάμο, όπως είχαμε γράψει σε άρθρο μας στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ. 

''Εύχομαι μία καλή Κυριακή στους Έλληνες αδελφούς μας.  Στην πραγματικότητα αν αποβίβαζαν άλλα πράγματα αντί των αρμάτων θα ήταν πιο καλά. Εξαρχής να το πω, αυτά τα θωρακισμένα  θα γίνουν δικά μας!
Διότι αν γίνει πόλεμος αυτά θα αποτελέσουν την πολεμική μας λεία. Εμείς ευχαριστούμε την Αμερική, διότι κουράστηκαν και έφεραν τα άρματα ως εκεί''. 

''Ο Μητσοτάκης με μία πολύ επικίνδυνη, τυχοδιωκτική και βασισμένη στο μίσος και στην έχθρα εξωτερική πολιτική  και  στρατιωτική στρατηγική, επιδιώκει να στριμώξει την Τουρκία. Κατά τη γνώμη μου εδώ πρόκειται για μία σοβαρή παγίδα Μητσοτάκη στο Αιγαίο, αλλά στην πραγματικότητα  στο ποινικό δίκαιο μαζί με τον φυσικό αυτουργό την ίδια ευθύνη φέρει και ο ηθικός αυτουργός. Δηλαδή η Τουρκία Θα ζητήσει λογοδοσία από τις ΗΠΑ και την Γαλλία που έδωσαν αυτά τα όπλα''. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...