Ελληνοτουρκικά

Κάτι ξυπνάει-Η Δυτική Μικρά Ασία σε χάρτη στην Τουρκία παρουσιάζεται ως ελληνική προκαλώντας πολλαπλά σοκ

Η Μικρά Ασία είναι Ελλάδα από την μία άκρη έως την άλλη. Όπου και να σκάψουν στην σημερινή Τουρκία «ξερνάει» συνέχεια Ελλάδα, ενώ να δούμε τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί μαζικά το DNA των σημερινών “Τούρκων” πολιτών τι έχει να γίνει. 

Δεν εξηγείται  διαφορετικά, αφού  τα  ποτισμένα με αίμα «άγια χώματα» της Μικράς Ασίας μας, αναγκάζουν ακόμα και σήμερα τους Τούρκους να εξοργίζονται όταν βλέπουν και επιστημονικά, ότι κυκλοφορούν τζαμπατζήδες σε ελληνικό έδαφος αιώνων, ενώ χιλιάδες από αυτούς έχουν ελληνικό DNA, λόγω εξισλαμισμένων προγόνων, για να τα λέμε όλα όπως πρέπει.

Τουρκικός χάρτης προκαλεί σοκ στην τουρκική κοινωνία.  

Τούρκος ειδικός με το όνομα B. Hulusi Gürbüz έγραψε ένα αξιοσημείωτο άρθρο με τίτλο “δραστηριότητα της 5ης φάλαγγας στην Τουρκία” στην εφημερίδα Yelkencinin.

Εκεί ο ίδιος έριξε όλη την προσοχή του σε έναν χάρτη τύπου άτλαντα που δημοσιεύτηκε στην Άγκυρα το 2019.

Ο Gürbüz αποκάλυψε οργισμένος βάσει του χάρτη τα δυτικά μέρη της σημερινής Τουρκίας εμφανίζονται ως Ελλάδα σε αυτόν.

Ο Τούρκος ειδικός, ο οποίος δήλωσε ότι αγόρασε τον εν λόγω Άτλαντα αφού τον ενημέρωσε φίλος του επικεφαλής της Ομάδας Προσκόπων Yavuz Ergin και αξιολόγησε την κατάσταση ως «δραστηριότητα 5ης φάλαγγας» εντός Τουρκίας.

Εφιστώντας την προσοχή στην ημερομηνία εκτύπωσης και τον τόπο έκδοσης του Άτλαντα, σε αυτόν φαίνονται καθαρά  ως ελληνικά τα δυτικά μέρη της Τουρκίας.

“Η 1η έκδοση εξαντλήθηκε το 2019, και δημοσιοποιήθηκε και  2η έκδοση!!

Ποιος ξέρει πόσα αντίτυπα πούλησαν σε τρία χρόνια.

Ποιος ξέρει πόσα παιδιά μας που εκπαιδεύτηκαν με αυτόν τον χάρτη στα σχολεία,  τι είδους πλύση εγκεφάλου τους έγινε.

Δεν το πρόσεξε το γενικό επιτελείο στην Άγκυρα, δεν το πρόσεξε η ΜΙΤ (Τουρκική Οργάνωση Πληροφοριών), δεν το ειδοποίησε η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας, δεν το πήρες χαμπάρι η Γενική Διοίκηση στρατοχωροφυλακής;». ρώτησε ο Γκουρμπούζ και συνέχισε το άρθρο του ως εξής: «Ο κ. Πρόεδρος Ρ.Ν.Ερνογάν, σε δήλωσή του πριν από χρόνια, είπε ότι περισσότεροι από 70 χιλιάδες Αρμένιοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το τμήμα πληροφοριών της εφημερίδας μας, κάποιοι από αυτούς ζουν σε στις Σαράντα Εκκλησιές ( Α,Θράκη), και κάποιοι κατοικούν στην Περιοχή Eminönü της Κωνσταντινούπολης.

Οι Αρμένιοι με πληροφορίες (είναι ως επί τω πλείστων νοσοκόμοι, νοσοκόμες).

Εάν έχουμε μεγάλο πρόβλημα με την Ελλάδα αύριο, την επόμενη μέρα, όπως στο παρελθόν, τι θα πράξουν αυτοί οι Αρμένιοι ανάμεσά μας;

Ενώ γράφω αυτές τις γραμμές, η αδελφή χώρα μας , το Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει προβλήματα με την Αρμενία.

Έχουμε προβλήματα με την Ελλάδα, έχουμε προβλήματα με τη Συρία και το Ιράκ. Τα κατεχόμενα έχουν πρόβλημα με την Λευκωσία.

Έχουμε ήδη τα δικά μας προβλήματα και κάποιοι μας υπονόμευσαν”, κατέληξε ο ίδιος, σημείωση ο χάρτης έγινε από πολωνική εταιρεία.

Σε σχετική  ανακοίνωση από τον εκδοτικό οίκο που έχει φτιάξει τον χάρτη αναφέρθηκε ότι: «Πρόκειται για έναν πολιτιστικό άτλαντα και στοχεύει να δείξει τον πολιτιστικό πλούτο των χωρών, και δεν αφορά  γεωγραφικές πληροφορίες".

Πάντως όσοι μήνες, χρόνια και αιώνες να περάσουν, δεν πρόκειται ποτέ  οι Τούρκοι να φτιάξουν ούτε το ένα χιλιοστό από αυτά που έχτισαν , στόλισαν , και δημιούργησαν οι ένδοξοι πρόγονοι μας σε αυτή την γη της Μικράς Ασίας, ενώ την σημερινή στάση των Τούρκων την παρουσιάζουμε σε φωτογραφία που δείχνει τόνους σκουπιδιών μπροστά από τα τείχη της βασιλεύουσας Κωνσταντινούπολης.

Εμείς  απλώς υπενθυμίζουμε ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο ότι περικλείεται στα στενά γεωγραφικά όρια του σημερινού ελληνικού κράτους, αλλά συμπεριλαμβάνει πολύ μεγαλύτερες γεωγραφικές εκτάσεις και εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αυτό δεν πρέπει να το λησμονούμε ποτέ.

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...