Ερντογάν
Ελληνοτουρκικά

Τύμπανα πολέμου από Ερντογάν! Η Τουρκία έχει ισχυρό στρατό για να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας

Οι εμπρηστικές δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχίζονται με τον Τούρκο πρόεδρο αυτή τη φορά να χτυπάει από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έδωσε συνέχεια στην ένταση ύστερα από τους ισχυρισμούς του Τσαβούσογλου για δήθεν παρενοχλήσεις τουρκικών μαχητικών.

«Σε Μαύρη Θάλασσα, Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο υπάρχει μια Τουρκία με ισχυρό στρατό, ισχυρή διπλωματία και είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της», είπε ο Ερντογάν.

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, είχε εκτοξεύσει απειλές κατά της Ελλάδας την Κυριακή (18.09.2022). «Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωσε αντί τη νύχτα να έρθουμε μέρα. Ευχαρίστως και τρέχοντας θα έρθουμε, να καλύψουμε τη μέρα σας σαν να είναι νύχτα, και να σας κάνουμε να πληρώσετε πολλαπλάσια για τις παρενοχλήσεις σας» είπε.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...