Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τούρκος ιστορικός προειδοποιεί την Ελλάδα με “Οθωμανικό χαστούκι” στο Αιγαίο-Την “ελληνική κλωτσιά” μάλλον δεν την έχει ακούσει

Η τουρκική αλαζονεία έχει φτάσει πλέον φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και τώρα μας απειλεί Τούρκος ιστορικός με το αποκαλούμενο “οθωμανικό χαστούκι”, καθώς ίσως ο ίδιος δεν γνωρίζει την “ελληνική κλωτσιά”, που έχουν γευτεί πολλοί εχθροί της Ελλάδος διαχρονικά.  

Ο ίδιος αναφέρει ότι “η Ελλάδα, που ασκεί πολιτική έντασης κατά της Τουρκίας, έφτασε στο σημείο παρενόχλησης των στρατιωτικών μας αεροσκαφών, προκαλώντας αντιδράσεις, και συνεχίζοντας να παίρνει πρωτοβουλίες ενάντια σε όλες τις διεθνείς συνθήκες”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ενώ ο Ερντογάν απείλησε την χώρα μας χθες με ένα ξεκάθαρο μήνυμα υπενθυμίζοντας την « σφαγή στη Σμύρνη», σήμερα ο Τούρκος ιστορικός Γιλμάζ Αλτουνσόι μας δηλώνει με απίστευτη αλλαζονεία ότι μόνο ένα  “οθωμανικό χαστούκι μπορεί να φέρει την Αθήνα σε ευθυγράμμιση” με τις τουρκικές προσταγές.

Το οθωμανικό χαστούκι θα φέρει την Ελλάδα στη γραμμή μας. Η Ελλάδα που κυβερνήσαμε για 500 χρόνια, μας προκαλεί και πάλι με τις ώθηση των δυτικών Σταυροφόρων, κάτι που προκάλεσε και έπραξε και στο παρελθόν η χώρα αυτή.

Οι Έλληνες κατέστρεψαν τη Συνθήκη της Λωζάνης, την οποία υπερασπίστηκαν παράφορα, εξόπλισαν 18 από τα 23 νησιά του Αιγαίου, αύξησαν τα θαλάσσια σύνορα τους από 3 μίλια στα 6 μίλια, έκλεισαν ένα-ένα τα σχολεία της τουρκικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, και προσπάθησαν να επιβάλουν τη ελληνική γλώσσα στα μουσουλμανικά μειονοτικά σχολεία, ενώ επιχείρησαν  να κάνουν  τους ανθρώπους μας στην Δυτική Θράκη να ξεχάσουν τα τουρκικά.

Η Ελλάδα, δεν επέτρεψε την ίδρυση ΜΚΟ με τη φράση «Τουρκική» στο όνομά της, παρενέβη στην εκλογή μουφτή και έκανε διορισμούς μουφτήδων αυτή, κατέσχεσε τα έσοδα μουσουλανικού ιδρύματος, ενώ επέκτεινε την παρενόχληση τουρκικών πολεμικών αεροσκαφών.

Διαπιστώθηκε ότι η Αθήνα, που έχει παραβιάσει και παρενοχλήσει 1.123 φορές τους τελευταίους 8 μήνες, έχει “λοκαρει” τα πολεμικά μας αεροσκάφη για 3.372 δευτερόλεπτα με 14 ξεχωριστές προσπάθειες από τις 15 Αυγούστου.

Επίσης η Αθήνα, που έχει ξεπεράσει τα όρια μας με την χρήση των S-300 στην Κρήτη και τη χρήση τους εναντίον τουρκικών αεροσκαφών, έλαβε ένα μήνυμα από τον Πρόεδρο Ερντογάν να προσέξει διότι θα πάθει τα ίδια «με την Σμύρνη το 1922». για αυτό πολλοί στην χώρα μας λένε ότι μόνο ένα “οθωμανικό χαστούκι” μπορεί να την φέρει στην θέση της", τονίζει ο ίδιος.

Ο Τούρκος ειδικός ιστορικός Yılmaz Altunsoy, συγγραφέας του βιβλίου «χαμένος παράδεισος των Δωδεκαννήσων», γνωστός για τις εκτενείς μελέτες του για τα νησιά του Αιγαίου, τόνισε ότι η ελληνική πλευρά πάντα ανεβάζει την ένταση.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται για άλλη μια φορά», είπε ο Altunsoy, προσθέτοντας ότι: «Η Ελλάδα, το χρήσιμο εργαλείο της Δύσης, προσπαθεί να διευρύνει τα τεχνητά κέρδη που έχει επιτύχει  εδώ και 100 χρόνια.

Ενώ είχε 48 χιλιάδες km2 εδάφους το 1830 όταν ιδρύθηκε ως κράτος, σήμερα έχει φτάσει τα 132 χιλιάδες km2 εδάφους και έχει αναπτυχθεί σε μια έκταση που εκτείνεται από την Βουλγαρία στα βόρεια, την Κρήτη και στη μισή Κύπρο στο νότο.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που κυνηγά τα όνειρα της Μεγάλης Ιδέας. Στόχος  είναι να ιδρύσουν μια Ελληνική Αυτοκρατορία με έδρα την Κωνσταντινούπολη. Αυτή είναι μια αρχαία πολιτική.

Η Ελλάδα, που τσακίζεται όταν είναι αδύναμη και παίρνει επιθετική θέση όταν νιώθει κάπως δυνατή, είναι ένας εξαιρετικά ύπουλος εχθρός. Αυτό η συμπεριφορά όμως πρέπει να αλλάξει.

Πρώτα από όλα, τα σύνορά μας με το Ιράκ πρέπει να πάνε 45 χιλιόμετρα νότια, όχι πάνω από την κορυφή των βουνών, και να είναι σε ευθεία γραμμή.

Δεύτερον, τα σύνορα της Ελλάδας πρέπει να αλλάξουν.

Τα σύνορα που χαράχθηκαν μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στη Λωζάνη είναι αντιπολιτικά, απάνθρωπα και ανήθικα.

Δεν είναι κατάλληλα σε καμία περίπτωση. Τα θαλάσσια σύνορα πρέπει να διέρχονται στη μέση του Αιγαίου μεταξύ των ελληνο-τουρκικών χωρικών υδάτων.

Από την άλλη, το μη στρατιωτικό καθεστώς που ορίστηκε με την παράδοση των Δωδεκανήσων στην Ελλάδα στη Λωζάνη, δεν εφαρμόζεται.

Η Ελλάδα προσπαθεί να δώσει το λιγότερο δυνατό μερίδιο στην Τουρκία στο Αιγαίο, ενώ η χώρα μας έχει τις μεγαλύτερες  σε έκταση ακτές στην Ανατολική Μεσόγειο, κυνηγάει μια προπαγάνδα που  πίσω της είναι η Δύση.

Η Ελλάδα δεν έχει δύναμη να αμφισβητήσει την Τουρκία. Ωστόσο, είναι μια χώρα που γίνεται οικειοθελώς ένα “εργαλείο” για τα συμφέροντα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην Ανατολική Μεσόγειο.

Από την άλλη, η Τουρκία έχει έναν από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο.

Όχι η Ελλάδα, και καμία χώρα δεν έχει καμία πιθανότητα να εισβάλει στην Τουρκία.

Η Τουρκία είναι ικανή να κάνει τους Έλληνες να μετανιώσουν για όσα έκαναν. Όλοι θα ζημιωθούν σε μια καυτή σύγκρουση που μπορεί να συμβεί ως αποτέλεσμα της στοχοποιήσεως τουρκικών αεροσκαφών.

Η Δύση, που χρησιμοποιεί την Ελλάδα ως εργαλείο, το γνωρίζει πολύ καλά. Εάν η Τουρκία πάρει το μερίδιό της από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο και συνεχίσει να ανατρέπει τις ισορροπίες με την εγχώρια αμυντική βιομηχανία υπέρ της, θα φτάσει σε ανεξέλεγκτο σημείο.

Ωστόσο, ο φόβος δεν ωφελεί. Ο ήλιος δεν σκεπάζεται με λάσπη. Το θέλημα του Αλλάχ είναι να ανυψώσει το τουρκικό έθνος σε μια θέση που θα του δώσει μεγάλη ισχύ στον κόσμο.

Αυτό το καταλαβαίνουμε από την εξέλιξη των γεγονότων. Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει καυτή σύγκρουση. Ωστόσο, η Τουρκία δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει βία εάν χρειαστεί», κατέληξε ο ίδιος.

Δεν είναι λοιπόν μόνο ο Ερντογάν που απειλεί την Ελλάδα, αλλά στρατιές ολόκληρες, ιστορικών, στρατιωτικών, εν ενεργεία και  μη, πολιτικών όλων των αποχρώσεων, ακόμα και Τούρκοι πολίτες, που έχουν γαλουχηθεί με τα εθνικιστικά ιδεώδη της Μεγάλης Τουρκίας.

Όπως γίνεται στο  διάστημα, όταν είναι να “πεθάνει” ένα αστέρι γίνεται “κόκκινος γίγαντας” και μετά διαλύεται, έτσι και η Τουρκία πριν διαλυθεί για πολλούς και διάφορους λόγους, θα φτάσει φαινομενικά σε αυτήν την μορφή πριν διαμελιστεί, κάτι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι οι γείτονες μας.     

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ