Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τουρκικό αεροσκάφος πάνω από το γεωτρύπανο "TUNGSTEN EXPLORER" κι από κυπριακά ερευνητικά

Χαμηλή πτήση ενός τουρκικού ATR-72 του Πολεμικού Ναυτικού στα όρια της αυτοαποκαλούμενης από τους Τούρκους 'Γαλάζιας Πατρίδας' κατέγραψε γνωστός φορέας ανάλυσης πτήσεων του διαδικτύου. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρατηρήστε την πτήση σε πολύ χαμηλό επίπεδο πάνω από το γεωτρύπανο "TUNGSTEN EXPLORER" και τα ερευνητικά πλοία "SANCO SWIFT" και "RAMFORM SOVEREIGN" που εργάζονται για την Κύπρο, αναφέρεται στο σχετικό σχόλιο. 

 

Το ATR 72 είναι ένα δικινητήριο στροβιλοελικοφόρο αεροσκάφος μικρών αποστάσεων, κατασκευασμένο στην Ιταλία και την Γαλλία από τον όμιλο ATR. Έχει χωρητικότητα μέχρι 72 επιβάτες σε διαμόρφωση μίας θέσης. Η Αμερικανική American Eagle Airlines, ο μεγαλύτερος χρήστης του τύπου, αποκαλεί τα μοντέλα της ως Super ATR.

Γιατί πέταξε πάνω από το "TUNGSTEN EXPLORER"; 

Επί μήνες το γεωτρύπανο Tungsten Explorer βρίσκεται πάνω από το οικόπεδο 6 και φαίνεται πως άρχισε ν' αποδίδει καρπούς. Πρόσφατα  είχαμε πληροφορίες για βάσιμες ελπίδες για την ανακάλυψη ενός μεγάλου κοιτάσματος υδρογονανθράκων στο τεμάχιο 6, της κυπριακής ΑΟΖ, όπου δραστηριοποιούνται οι ΕΝΙ και Toτάλ.

Σύμφωνα με το υπουργείο Ενέργειας της Κύπρου, ακόμα τίποτα δεν είναι ανακοινώσιμο μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Νέοι τσαμπουκάδες από το τουρκικό Εθνικό Συμβούλιο - Τι αναφέρει για την Ελλάδα - Ερντογάν: Η Ελλάδα να αποστρατιωτικοποιήσει τα νησιά (upd)

Αδιαπραγμάτευτη η κυριαρχία των ελληνικών νησιών λέει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ- Άμεση απάντηση από το ελληνικό υπουργείο...