Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Νεο-οθωμανικά όνειρα! Χάρτης "Γκρίζου Λύκου" με τουρκικά νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και την Κύπρο

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε πρόσφατα με τον περιβόητο "Χάρτη Μπαχτσελί" , τώρα έρχεται στο προσκήνιο νέα παρόμοια πρόκληση. 

Σειρά πήρε ο ιστορικός και καθηγητής του πανεπιστημίου του Παμούκαλε Τουργκούτ Τοκ , ο οποίος τυγχάνει παράλληλα και επικεφαλής του παραρτήματος Ντένιζλι των Γκρίζων Λύκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε ανάρτησή του στα social media παρουσιάζει αυτόν τον χάρτη ξεδιπλώνοντας τα νεο-οθωμανικά του όνειρα:  ¨Ίσως αύριο, ίσως κοντά στο αύριο…¨ και ότι ¨Άλλοι χαράσσουν τον χάρτη αυτών που ζητάνε πρώτα άδεια¨….

Στον χάρτη διακρίνεται εύκολα λόγω των χρωματισμών πως τουρκικά εμφανίζονται σχεδόν όλα τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη και  η Κύπρος. Επίσης στον χάρτη γράφει ¨Ζήτω η ανεξάρτητη Τουρκμενική Δημοκρατία¨ εννοώντας εδάφη τα οποία θέλουν να αρπάξουν από την Συρία….

Είναι ο ίδιος Τούρκος που προ ετών δήλωνε:  «κατά τη διάρκεια της ελληνικής κατοχής έγιναν μεγάλες σφαγές», ανάμεσα στις οποίες και μία σφαγή εκατοντάδων Τούρκων μέσα σε τζαμί στο χωριό Ντιρέμπολου.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...