Ελληνοτουρκικά

Παναγιωτόπουλος - Ακάρ: Ο διάλογός τους στο ΝΑΤΟ - «Όσο υπάρχει επικοινωνία όλα είναι εφικτά»

 

Σύντομο τετ α τετ είχε Έλληνας υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακάρ, στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος κατά τη συνάντησή τους φέρεται να μετέφερε στον Τούρκο υπουργό το μήνυμα της ελληνικής πλευράς για αποκλιμάκωση«Είναι καλό να πέφτουν οι τόνοι, η βελτίωση στο κλίμα γίνεται με μικρά βήματα, τα μικρά βήματα οδηγούν σε θετικό αποτέλεσμα. Ας το κάνουμε», φέρεται να είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος στον Τούρκο ομόλογό του, σύμφωνα με το OPEN.

Ο κ. Ακάρ φέρεται να απάντησε: «Όσο υπάρχει μεταξύ μας επικοινωνία, όλα είναι εφικτά».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δένδιας - Κυπρος
Κύπρος 0

Γιατί τρίζει η τουρκική θέση στην Κύπρο: Η δήλωση βόμβα από Δένδια για κατοχικό στρατό και η ανακοίνωση της Άγκυρας για τους Τουρκοκύπριους

Η δήλωση Δένδια για απόσυρση 40.000 Τούρκων στρατιωτών από το νησί προκαλεί οργή στην Τουρκία που ξέρει ότι μετά τον...