Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τουρκικά ΜΜΕ: ''Να είμαστε προσεκτικοί, όνειρο 100 ετών για την Ελλάδα η αποχώρηση μας από το ΝΑΤΟ, θέλουν να μας νικήσουν!''

Ενδιαφέροντα στοιχεία ακούσαμε σε εκπομπή του CNNTURK, όσον αφορά την στάση της χώρας μας, αλλά και τα λάθη που έκαναν οι ίδιοι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tourkikanea.gr. 

 Καταρχήν ακούσαμε την παρουσιάστρια Σαϊνούρ Τεζέλ να λέει τα εξής: ''(Η Ελλάδα) με στήριξη από Αμερική και Γαλλία, έκανε μία τεράστια στρατιωτική επένδυση η οποία ξεπερνά κατά πολύ τις δυνατότητες της και το μέγεθος της. Ενώ ιδιαίτερα με τους εξοπλισμούς έφτασαν στο σημείο που ετοιμάζονται για πόλεμο''. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αργότερα ο Σινάν Ογάν-πρόεδρος κέντρου στρατηγικών μελετών  TURKSAM΄, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής : ''Και ενω ιστορικά η Αίγυπτος θα έπρεπε να σταθεί δίπλα μας πήρε θέση δίπλα στην Ελλάδα.  Και μάλιστα πήρε θέση δίπλα στην Ελλάδα σε αντίθεση με τα συμφέροντα της.  Η Ελλάδα από τη σκοπιά της επωφελήθηκε με πολύ σωστό τρόπο από αυτά τα λάθη της Τουρκίας στην εξωτερική της πολιτική και απέκτησε νέους συμμάχους''. 

''Αυτή τη στιγμή το μόνο όνειρό το οποίου βλέπει η Ελλάδα στον ύπνο της, είναι να αποβληθεί η Τουρκία από το ΝΑΤΟ.  Η πιθανή έξοδος από το ΝΑΤΟ μπορεί να οδηγήσει στην  πραγματοποίηση ενός ονείρου 100 ετών για την Ελλάδα, διότι το σενάριο που υπάρχει στο κεφάλι του Μητσοτάκη είναι το εξής: Η Τουρκία να βγει από το ΝΑΤΟ και να χρησιμοποιηθεί για την Τουρκία η φόρμουλα της Ρωσίας
Να στραφεί ο Πρόεδρος Ερντογάν προς τον Πούτιν, η Τουρκία να στραφεί προς τη Ρωσία, να εφαρμόσουν όλοι εμπάργκο προς την Τουρκία, να υποστηρίξουν όλοι πια την Ελλάδα και έτσι η Ελλάδα να νικήσει την Τουρκία. Καθώς αυτή είναι η φόρμουλα που υπάρχει στο κεφάλι τους πρέπει να είμαστε προσεκτικοί''. 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ