Ελληνοτουρκικά

Παράφρων! Σοϊλού: Οι Έλληνες έδεσαν μετανάστες με πλαστικές χειροπέδες, τους άφησαν στη μέση της θάλασσας και σε κάποιους έριξαν βενζίνη

Νωρίτερα σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε εκτενώς στο παραλήρημα Σοϊλού για το μεταναστευτικό και στην πληρωμένη απάντηση των Ελλήνων βουλευτών που τον έβαλαν στην θέση του σαν τον Ακάρ.

Ωστόσο ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών έδειξε για άλλη μια φορά πως έχει διαβάσει...παπαγαλία το μάθημά του και ξαναείπε τα ίδια και χειρότερα  στο πρόγραμμα της ανακοίνωσης της "Ειδικής Έκθεσης για τις απωθήσεις και τους πνιγμούς στο Αιγαίο Πέλαγος'.

 

Σχετικά με την υποτιθέμενη απώθηση μεταναστών από την Ελλάδα στο Αιγαίο, ο Σοϊλού είπε:

 

– Κάποιους τους έδεσαν με πλαστικές χειροπέδες, τους άφησαν στη μέση της θάλασσας, και σε κάποιους έριξαν βενζίνη . Αν είχαμε κάνει ένα από αυτά, θα μας είχαν σταυρώσει.

– Από τις αρχές του 2011, η Τουρκία συνεχίζει τις προσπάθειές της με μια μεταναστευτική πολιτική που έχει επίγνωση της ευθύνης και των ανθρώπινων αξιών.

– Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν 3 εκατομμύρια 700 χιλιάδες Σύριοι στην Τουρκία. 321.000 άνθρωποι ζήτησαν διεθνή προστασία.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συνεντεύξεις 0

Ναύαρχος Τσαϊλάς στο ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ με αφορμή το UFUK: Να ενεργοποιηθούν γρήγορα τα ελικόπτερα ROMEO, τα εκσυγχρονισμένα αεροσκάφη P-3 ORION και τα μη επανδρωμένα Alpha 900 για το Π.Ν.

Με την ενεργοποίηση του πλοίου ηλεκτρονικού πολέμου, οι συντάκτες της τουρκικής στρατηγικής πλέον έχουν τη δυνατότητα...