Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τουρκία και Αζερμπαιτζάν κατά Ελλάδος: Στον πόλεμο του Ναγκόρνο Έλληνες χάκερς βοήθησαν τους Αρμένιους

Μαύρη προπαγάνδα από γνωστή μεγάλη τουρκική εφημερίδα, η οποία κατηγορεί δήθεν Έλληνες χάκερς, ότι βοήθησαν τους Αρμενίους στον πόλεμο του Ναγκόρνο, δημιουργώντας κλίμα κατά της χώρας μας.     

“Αποδείχθηκε ότι κατά τον Δεύτερο πόλεμο του Καραμπάχ, η Αρμενία έλαβε βοήθεια από χάκερ ελληνικής καταγωγής.

Ο επικεφαλής της Ειδικής Κρατικής Υπηρεσίας Επικοινωνιών και Ασφάλειας Πληροφοριών του Αζερμπαϊτζάν, Tural Mammadov, ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του Β' Πολέμου του Καραμπάχ, ο οποίος διήρκεσε 44 ημέρες, η Αρμενία έλαβε υποστήριξη από πολλούς ξένους χάκερ, ιδιαίτερα από την Ελλάδα.

Δηλώνοντας ότι κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Πολέμου του Καραμπάχ πραγματοποιήθηκαν 2.678 επιθέσεις κατά αζέρικων ιστοσελίδων του Αζερμπαϊτζάν, ο Tural Mammadov είπε: «Κατά τη διάρκεια του πολέμου των 44 ημερών, όλες οι επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν από τον εχθρό εναντίον των κρατικών ιστοσελίδων πληροφοριών του Αζερμπαϊτζάν.

«Επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν επίσης για να μπερδέψουν τους κατοίκους της χώρας, συχνά με την δημοσιοποίηση ψευδών πληροφοριών για να εξαπατήσουν τους ανθρώπους μας», τόνισε ο ίδιος, σύμφωνα πάντα με το τουρκικό δημοσίευμα.

Το παραμύθι των Αζέρων και των  φίλων τους των Τούρκων είναι γνωστό και απευθύνεται στην Ελλάδα κυρίως, η οποία αποτελεί σαφή στόχο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών.

Στόχος είναι, από την δημιουργία αρνητικού κλίματος κατά ελληνικών ιστοσελίδων, (οι οποίες δεν είναι αρεστές στο τουρκικό καθεστώς), έως η αρνητική εικόνα κατά της χώρας μας  στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζουμε ότι από το 2018, Τούρκοι πράκτορες παρακολουθούν Έλληνες και το ανάποδο στο διαδίκτυο , μέσα σε ένα άκρως πολύπλοκο και απαιτητικό περιβάλλον, στο οποίο έχουμε μια σφοδρή κόντρα με θέμα τα κοινωνικά δίκτυα με τον αποκαλούμενο με στρατιωτικό όρο «κυβερνοπόλεμο».

Η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση υποκλοπών ( SIGINT-ELINT) της Τουρκίας ανήκει πλέον ,μετά από εντολή Ερντογάν αποκλειστικά στην ΜΙΤ και ακολουθεί την δομή των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Εκεί εκατοντάδες Τούρκοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, πράκτορες και πολιτικό προσωπικό με ειδικές γνώσεις σε πολλές  γλώσσες , κατασκοπεύουν τον ελληνικό χώρο…σαρώνοντας τους πάντες και τα πάντα .

Η μεγαλύτερη στρατιωτική βάση υποκλοπών της Τουρκίας , υπάγεται εξολοκλήρου στην ΜΙΤ, η οποία σημειωτέον αναδιοργανώνεται στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού της, βρίσκεται στην περιοχή Gölbaşı…λίγο έξω από την Άγκυρα .

Η κατασκευή της μεγαλύτερης στρατιωτικής βάσης υποκλοπών της Τουρκίας είχε λάβει ως πρότυπο τις αμερικανικές αντίστοιχες υπηρεσίες πληροφοριών.

Η MİT απασχολεί αξιωματικούς και πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών , επιστήμονες με ειδικές γνώσεις στην σύγχρονη τεχνολογία, ειδικούς εμπειρογνώμονες , γλωσσολόγους στην αραβική γλώσσα και τεχνικούς , με τους περισσότερους να εργάζονται στην SIB , η οποία χρησιμεύσει προς το παρόν ως βάση υποκλοπών .

Ενώ έχει επικεντρωθεί στην ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και στη λεγόμενη technical intelligence, την signal intelligence καθώς και τις υποκλοπές.

Μέχρι σήμερα είναι γνωστό ότι η MΙT διαθέτει 2.473 άτομα που πραγματοποιούν υποκλοπές.

Ουσιαστικά έχουμε εδώ και μεγάλο διάστημα σε εξέλιξη, ένα σφοδρό διαδικτυακό «άγνωστο πόλεμο» μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας με συνεχή «χτυπήματα» και ηλεκτρονικές «μάχες».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Μετά την υπογραφή με την Μόσχα για δεύτερη παρτίδα πυραύλων S-400 οι Τούρκοι προειδοποιούν για ”μπλοκάρισμα” στο Αιγαίο σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συρράξεως

Τα ελληνικά νησιά πρέπει να γίνουν άμεσα βάση ισχυρών πυραυλικών συστημάτων (ATACMS και EXOSET) κατά των τουρκικών...