Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Για κοπιάστε ωρε! Αξιωματούχος AKP: Η Τουρκία θα βρίσκεται στην Αθήνα σε 5 ώρες σε περίπτωση ελληνικής πυραυλικής επίθεσης

Θα μπορούσαμε να γράψουμε "αστον τρελό στην τρέλα του" αλλα΄το θέμα χρήζει αναφοράς...


Ανώτερος αξιωματούχος του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) της Τουρκίας δήλωσε ότι οι τουρκικές δυνάμεις θα βρίσκονται στην Αθήνα σε πέντε ώρες σε περίπτωση πυραυλικής επίθεσης εν μέσω αυξημένης έντασης μεταξύ των δύο χωρών στην ανατολική Μεσόγειο, ανέφεραν τουρκικά ΜΜΕ.

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις από το μέλος του Κεντρικού Εκτελεστικού Συμβουλίου του AKP (MYK), Μετίν Κουλούνκ, επίσης στενό έμπιστο του Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έγιναν κατά τη διάρκεια συνεδρίου στο Τσορούμ το Σαββατοκύριακο. Το συνέδριο είχε τίτλο «Η θέση της Τουρκίας στη νέα παγκόσμια τάξη».

Ο Külünk, ο οποίος εκφώνησε ομιλία στην εκδήλωση, μίλησε για την ένταση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας σχετικά με τα ενεργειακά δικαιώματα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο το περασμένο καλοκαίρι και τις φήμες για πιθανή πυραυλική επίθεση στην Τουρκία από την Ελλάδα.

«Έχω ακούσει ότι η Ελλάδα θα εξαπολύσει μια πυραυλική επίθεση κατά της Τουρκίας. Αφήστε τους να το κάνουν και θα λάβουν απάντηση. Σε πέντε ώρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα. Η παλιά Τουρκία δεν υπάρχει πια», είπε ο Külünk, χωρίς να εξηγήσει πού και πώς η Ελλάδα έκανε μια τέτοια απειλή.
Το όνομα του Külünk εμπλέκεται σε πολλές διαμάχες. Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού υποστήριξε τον Μάιο ότι ένας πολιτικός του AKP λάμβανε μηνιαίες πληρωμές 10.000 δολαρίων από το εξόριστο αφεντικό της τουρκικής μαφίας, Σεντάτ Πεκέρ, του οποίου οι αποκαλύψεις για σκοτεινές σχέσεις μεταξύ της μαφίας και των κρατικών παραγόντων συγκλονίζουν την Τουρκία. Ο Külünk αρνήθηκε να απαντήσει στους ισχυρισμούς όταν ρωτήθηκε από τον ιστότοπο ειδήσεων Oda TV τότε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα γερμανικών μέσων ενημέρωσης το 2017, ο Külünk παρείχε επίσης χρήματα σε μια συμμορία του μποξ στη Γερμανία, την Osmanen Germania, για να αγοράσει όπλα, να οργανώσει διαδηλώσεις και να στοχεύσει επικριτές του Τούρκου ηγέτη.

Η Külünk αρνήθηκε τότε τους ισχυρισμούς.

 

 

https://twitter.com/raporturkiye/status/1462414241881673731?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1462414241881673731%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.turkishminute.com%2F2021%2F11%2F22%2Furkey-will-be-in-athens-in-5-hours-in-event-of-greek-missile-attack-akp-official%2F

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...