Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Τα έχουν ''χαμένα'' οι Τούρκοι: «Μας ρώτησαν οι Έλληνες για τον ερχομό των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη»;

Σε εκπομπή μεγάλης τηλεθέασης ακούμε τον αναλυτή ασφαλείας Μετέ Γιαράρ να λέει, μεταξύ άλλων τα εξής ενδιαφέροντα, όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr:

”Φέρνετε μία ομάδα Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη, συνομιλήσατε για αυτό με την Τουρκία; Υπήρξε μήπως κάποια ανακοίνωση από την πλευρά σας για αυτόν τον ερχομό;

Στην περιοχή αυτή της ανατολικής Μεσογείου η Ελλάδα δεν έχει το παραμικρό δικαίωμα λόγου.

Δείτε, αυτή την στιγμή η Τουρκία έχει στην Συρία, πολύ σημαντικές μονάδες. Ο αριθμός των στρατιωτών που βρίσκονται στην Συρία είναι μεγαλύτερος από το σύνολο αυτών που βρίσκονται στο εξωτερικό σε άλλες χώρες. Και μάλιστα οι περισσότερες εξ αυτών είναι ειδικές δυνάμεις. Έχετε δηλαδή εκεί τις δυνάμεις σας.

Δείχνει την Ελλάδα

Όταν σε αυτή την περιοχή, όταν κάποιοι έρχονται να βοηθήσουν κάποιον, αυτό σημαίνει πως σε αυτήν τη χώρα δόθηκε μια έξτρα αποστολή, ένα έξτρα καθήκον. Η αποστολή που δόθηκε στην Ελλάδα είναι στρατιωτική. Δεν υπάρχει σχέδιο το οποίο να μην αποκαλύπτεται. Και το πρώτο μέρος όπου αποκαλύφθηκε το σχέδιο τους ήταν η Αλεξανδρούπολη.

Να σας πω κάτι ακόμα ; Ποιος είχε αντιρρήσεις για αυτή την συμφωνία, ξέρετε ; Ο Τσίπρας. Φωνάζει πως με αυτή την συμφωνία παραβιάζονται τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας και ότι η χώρα σύρεται αλλού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...