Ελληνοτουρκικά

Δεν υπάρχουν λόγια πια...! Απόστρατος Τούρκος Αντιναύαρχος: Δεν μπορούν να μας πολεμήσουν οι τεμπέληδες Έλληνες

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του απόστρατου Αντιναυάρχου, Τζιχάτ Γιαϊτζί, να δώσει… ρεσιτάλ προκλητικότητας, στο κανάλι TVNET. «Δεν είναι δυνατόν, κράτη όπως η Ελλάδα, που είναι τεμπέληδες και δεν σκέφτονται τίποτε άλλο πέρα από τα λεφτά και τις διακοπές, να μας πολεμήσουν», είπε χαρακτηριστικά, κληθείς να σχολιάσει την ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο.  

Αναφερόμενος στην ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία και τη δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη πως «όλοι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη σημασία της ελληνογαλλικής συμφωνίας που προβλέπει την ένοπλη συνδρομή από την ισχυρότερη στρατιωτικά δύναμη της ΕΕ, τη μόνη που έχει πυρηνικά στην Ένωση», έκανε λόγο για «διεθνές έγκλημα». «Λένε πως έχουν τη στήριξη της μοναδικής στρατιωτικής δύναμης στην ΕΕ που έχει πυρηνικά. Αυτό είναι ένα διεθνές έγκλημα. Με άλλα λόγια, απειλούν τις άλλες χώρες με τη χρήση πυρηνικής ενέργειας. Αυτό θα πρέπει να καταδικαστεί από τα Ηνωμένα Έθνη και τη διεθνή κοινότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος, ο απόστρατος Αντιναύαρχος ανέφερε πως «οι δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας μας είναι πολύ ανώτερες της Ελλάδας. Θα πρέπει να σταματήσει η νοοτροπία του «οι Έλληνες πήραν αυτό και εκείνο». Αποθαρρύνουν τον λαό. Η Πολεμική Αεροπορία μας είναι κατά 30% ανώτερη της Ελλάδας. Τα πλοία του Πολεμικού Ναυτικού μας είναι 40 ετών, τα νεότερα είναι 20 ετών, αλλά τα εκσυγχρονίζουμε με τους μηχανικούς μας. Πρέπει να λέμε στον κόσμο αυτά τα δεδομένα».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Τι σημαίνει για τα ελληνοτουρκικά το γεγονός πως το 1/5 των τουρκικών στρατηγικών μεταφορικών αεροσκαφών Α-400 βρίσκεται εγκλωβισμένο στην Ουκρανία

Η ύπαρξη πολλών ομάδων πολιτοφυλακής που πολεμούν για λογαριασμό της Ουκρανίας και της Ρωσίας, όπου σχεδόν όλες...