Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

''Τρολλάρει'' τους Τούρκους ο Α/ΓΕΕΘΑ: «Μην ψάχνετε το ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ, στο Καστελλόριζο είναι»

Σαν να μην έφταναν τα καθημερινά «χουνέρια» από Έλληνες πιλότους πάνω από το Αιγαίο, ήρθε και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος για να… τρολάρει τους Τούρκους.

Εδώ και μέρες το τουρκικό καθεστώς έχει επιδοθεί και πάλι σε μια μανιώδη προσπάθεια να εντοπίσει τα ελληνικά υποβρύχια στο Αρχιπέλαγος. Αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 και ανθυποβριαχιακά ελικόπτερα S-70 της γείτονος, «σκανάρουν» καθημερινά το ανατολικό Αιγαίο ψάχνοντας τους «αόρατους κυνηγούς», τα πανίσχυρα ελληνικά υποβρύχια κλάσης 214, αλλά και τα παλαιότερα, κλάσης 209.

Παράλληλα, τουρκικά μαχητικά επιδίδονται σε… πόλεμο νεύρων, πραγματοποιώντας δεκάδες παραβιάσεις του FIR Αθηνών. Βρίσκουν ωστόσο μπροστά τους τα ελληνικά «γεράκια», τα οποία σε ελάχιστα λεπτά τους «εγκλωβίζουν στα όπλα».

Την ώρα λοιπόν που οι Τούρκοι έχουν εξαπολύσει τα ανθυποβρυχιακά τους ελικόπτερα και τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου προκειμένου να… ξετρυπώσουν ελληνικά υποβρύχια, ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος τους έκανε ένα… δωράκι, δίνοντας εντολή στο υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» να αναδυθεί μεγαλοπρεπώς έξω από το λιμάνι του Καστελλόριζου.

Μάλιστα, έμεινε εκεί για αρκετή ώρα, σαν να ήθελε ο κυβερνήτης και το πλήρωμά να πουν στους Τούρκους να μην ψάχνουν... ασκόπως.

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ μάλιστα, έσπευσε μέσω των Κοινωνικών Δικτύων να… ενημερώσει όποιον ψάχνει τα ελληνικά υποβρύχια, πως το υποβρύχιο «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ» είναι στο Καστελλόριζο.

https://www.facebook.com/ChiefHNDGS/posts/375502647621338

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ