Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

"Ξόβεργες" στο Αιγαίο! Τουρκικά drones παρακολουθούν τις κινήσεις της Ελλάδος σε Ρόδο και στη γύρω θαλάσσια περιοχή

Σε νέες προκλήσεις προχωρούν οι Τούρκοι στο Αιγαίο, κάνοντας χρήση UAV κοντά στην Ρόδο, τα οποία παρακολουθούν πλέον κάθε κίνηση της ελληνικής πλευράς.
Πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο παρακολούθησης της ελληνικής επικράτειας σε καθημερινή βάση, για να έχει «εικόνα» το τουρκικό ΓΕΕΔ σε ότι λαμβάνει χώρα στο ελληνικό αρχιπέλαγος, στα νησιά, ειδικά στην περιοχή των Δωδεκανήσων. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


Ειδικοί εκτιμούν ότι ο “στριμωγμένος” Τούρκος πρόεδρος στήνει “ ξόβεργες” στο Αιγαίο για να “πιάσει” την ελληνική πλευρά με κάποιο “επεισόδιο”, με σκοπό να εξιλεωθεί ο ίδιος στο εσωτερικό και ταυτόχρονα να “σύρει” την Ελλάδα σε διαπραγματεύσεις.


Ο διεθνής παράγοντας ( ΗΠΑ-ΕΕ) παρακολουθούν απλά τις κινήσεις του Σουλτάνου, σαν να αναμένουν κάτι.  
Η κατάσταση όμως με την Τουρκία απαιτεί εγρήγορση, σχεδιασμό και σοβαρότητα από όλους στην χώρα μας, διότι θα είναι πρωτόγνωρο το μέλλον στην περιοχή μας, πιθανόν από άποψης περιστατικών και γεγονότων.  


Υπενθυμίζουμε ότι το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Bilim-2 πλέει προς την περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου, και όλα τα ενδεχόμενα πλέον είναι ανοικτά.
Την Παρασκευή ο σταθμός της Αττάλειας εξέδωσε νέα προκλητική NAVTEX  για την διεξαγωγή ωκεανογραφικών και κλιματολογικών ερευνών του ερευνητικού πλοίου «Bilim-2» μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου και ανατολικά της Κρήτης, εντός ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης και της περιοχής ευθύνης, όπου έχει δικαιοδοσία ο υδρογραφικός σταθμός του Ηρακλείου για την έκδοση NAVTEX.
Είναι πλέον γεγονός ότι το τουρκικό καθεστώς “στήνει” μεθοδικά ένα τεράστιο δίκτυο βάσεων μη επανδρωμένων εναερίων αεροσκαφών ( και σε λίγο και σκαφών) γύρω από την ελληνική και κυπριακή επικράτεια με σκοπό τον εκβιασμό του ελληνισμού για να πετύχει αναίμακτα τα προκλητικά σχέδια του σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο.


Ο Ερντογάν δεν εμπιστεύεται ούτε την τουρκική πολεμική αεροπορία, ούτε το πολεμικό ναυτικό, παρά μόνο τον στόλο μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων, και αυτό μας λέει πολλά για την συνέχεια και στις Τρεις διαστάσεις σε πιθανή περίπτωση εμπλοκής με την Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ