Ελληνοτουρκικά

Σπ. Πλακούδας: «Η γεωπολιτική εικόνα και η τοποθέτηση Ελλάδας και Τουρκίας»

Ο καθηγητής Σπύρος Πλακούδας Καθηγητής  στο Rabdan Academy των Η.Α. Ε.  και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Διεθνών Στρατηγικών Αναλύσεων, σε μια εφ όλης της ύλης ανάλυση  στον 98.4 , για τις γεωπολιτικές ανατοποθετήσεις σε Μέση και Εγγύς Ανατολή, την  Ουκρανία και την Ανατολική Μεσόγειο μέχρι την Λιβύη, παραθέτει νέα δεδομένα υπό το πρίσμα των τεταμένων πλέον σχέσεων ΗΠΑ-Ρωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφού εξηγεί , πως κατά την γνώμη του κινούνται οι δύο μεγάλοι παίκτες ισχύος, αναλύει τα υπέρ και κατά των θέσεων που λαμβάνουν Ελλάδα και Τουρκία σε αυτή την διαμάχη, αλλά και το πόσο και πως επηρεάζει τις μεταξύ τους σχέσεις, όπως γράφει ο Γιώργος Σαχίνης στο neakriti.gr.

Ταυτόχρονα αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για την παρουσία της Τουρκίας στη Λιβύη , αλλά και τον τρόπο που υπολογίζονται πλέον και στα ελληνοτουρκικά , όχι μόνο η Αίγυπτος και το Ισραήλ, αλλά και η Σαουδική Αραβία και τα Η.Α.Ε.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εθνικά θέματα 0

Μείναμε...μπουκάλα! Η Τουρκία στον κόλπο να μεταφέρει ισραηλινό αέριο στην Ευρώπη- Ανακοίνωση Ερντογάν αποκαλύπτει το κόλπο-γκρόσο με τις ΗΠΑ

Μας πουλήσαν όλοι οι " φίλοι μας" διότι δεν θέλουν η Ελλάδα να αποκτήσει ποτέ μεγάλη γεωστρατηγική και ενεργειακή...