Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Γυρίζουν μέσα σε φέρετρα οι Τούρκοι: ''Τσακισμένη'' η ψυχολογία των ΤΕΔ

Σοκ και δέος επικρατεί στη Τουρκία. Οι εικόνες με τους νεκρούς Τούρκους στρατιώτες στην τηλεόραση και οι συνεχείς απώλειες του τουρκικού στρατού, έχουν διαλύσει την ψυχολογία του τουρκικού πληθυσμού, αλλά και του στρατού. 

Mπορεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν να θέλει να παρουσιάσει την εικόνα της ανίκητης Τουρκίας, όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μετά την πανωλεθρία του Ερντογάν στο Β. Ιράκ, έρχεται και το χθεσινό περιστατικό με την πτώση του ελικοπτέρου για να ''χτυπήσει'' το γόητρο του Τούρκου προέδρου!  

 

Οι εικόνες που σοκάρουν τον τουρκικό πληθυσμό   

 

Εδώ και λίγα λεπτά λαμβάνει ειδική τελετή στο Elazig για τους νεκρούς. Τα φέρετρα των νεκρών είναι τυλιγμένα με την τουρκική σημαία, όπως μπορείτε να δείτε. Αυτές οι εικόνες έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στο τουρκικό λαό. 

Δηλώσεις Ακάρ  

 

''Η νοσηλεία των ασθενών μας στο νοσοκομείο συνεχίζεται. Η κατάσταση τους είναι καλή. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες και δηλώσεις αυτόπτων μαρτύρων, εκτιμάται πως το δυστύχημα προκλήθηκε λόγω των ξαφνικά μεταβαλλόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών. Αμέσως δόθηκαν οι απαραίτητες οδηγίες στην ομάδα διερεύνησης του ατυχήματος. Οι έρευνες θα αρχίσουν σήμερα. Η ακριβής αιτία αυτού του επώδυνου συμβάντος θα εντοπιστεί ως αποτέλεσμα λεπτομερούς έρευνας.'' 

 

Δηλώσεις Ερντογάν  

 

''Έντεκα τέκνα της πατρίδας μας έγιναν μάρτυρες ως αποτέλεσμα ενός θλιβερού ατυχήματος όταν κατέπεσε στο Μπίτλις, στρατιωτικό ελικόπτερο που μετέβαινε από το Μπίγκιολ προς το Τάτβιν. 


Εύχομαι οι μάρτυρες μας να έχουν το έλεος του Αλλάχ και ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες. Συλλυπητήρια στις πενθούσες οικογένειες και στο άγιο έθνος μας.'' 

Δείτε βίντεο:

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ