Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

Ψάχνουν ελληνικά υποβρύχια οι Τούρκοι-Σε διάταξη μάχης η γαλλική αρμάδα

Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν δεν θα παραστεί στη μνημειώδη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου για τα 200 χρόνια του Ελληνικού κράτους. Δεν πρόκειται για άρνηση αλλά για το γεγονός ότι την ίδια ημέρα στις Βρυξέλλες θα πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε..

Όμως ο πρόεδρος Μακρόν αγαπά και σκέπτεται την Ελλάδα. Και για το λόγο αυτό στην παρέλαση θα στείλει… ηχηρή αντιπροσωπεία. Μια μοίρα Rafale που θα πετάξουν στον ουρανό της Αττικής σε σχηματισμό μαζί με τα ελληνικά φτερά της Πολεμικής μας αεροπορίας, σύμφωνα με τον ''ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ''.

Υπάρχει όμως και ένα ενδεχόμενο το οποίο θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερη παγκόσμια εντύπωση. Σύμφωνα με πληροφορίες η Ελλάδα συζητά με τη διοίκηση Μπάιντεν το ενδεχόμενο να βρεθούν στην Ελλάδα και να πετάξουν να αυτά στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, σμήνος από αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


 
Eν τω μεταξύ οι Γάλλοι έρχονται με “άγριες” διαθέσεις απέναντι στους Τούρκους σε Νότιο Αιγαίο και Α.Μεσόγειο. Το Γαλλικό ΠΝ ανακοίνωσε πριν λίγο πως το ''Ντε Γκωλ'' έρχεται στην Α. Μεσόγειο για να συνεχιστούν οι ασκήσεις. 

Οι Γάλλοι έχουν ήδη εντολή του Μακρόν να μην ανεχθούν καμία τουρκική πρόκληση οποιασδήποτε μορφής την οποία πιθανόν να έχουν πληροφορίες ότι θα επιχειρήσουν οι τουρκικές δυνάμεις στα πλαίσια της πολιτικής Ερντογάν για νεο-οθωμανική κυριαρχία στην περιοχή της Α.Μεσογείου.       

Οι Τούρκοι σήκωσαν δίπλα στο Τσεσμέ το πρόσφατο απόκτημα του ναυτικού τους, το ATR-72MPA, ψάχνοντας τα ελληνικά 214. Αυτή την φορά η πτήση ήταν κοντά στον χώρο ερευνών του τουρκικού υδατογραφικού. Ούτε τώρα όμως κατάφεραν να τα εντοπίσουν.

Κάθε μέρα η Άγκυρα προσπαθεί και με έναν καινούργιο τρόπο να διαπιστώσει που κρύβονται τα ελληνικά υποβρύχια. Τα ελληνικά υποβρύχια, κρυμμένα στο βυθό τρομάζουν τους Τούρκους την ώρα που πολλές είναι οι επιτυχίες των Ελλήνων επί των Τούρκων στον ουρανό καθώς και πάνω και κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, από την αρχή της ελληνοτουρκικής κρίσης το καλοκαίρι έως και σήμερα.
 

https://twitter.com/EtatMajorFR/status/1366699543262351361

 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

"Σφαγή" της Ρωσικής πολεμικής Αεροπορίας από τους Ουκρανούς-"Σαν τις μύγες" η αεράμυνα του Ζελένσκι κατέρριψε 14 Ρωσικά μαχητικά σε 2 εβδομάδες!

"Νάνος" αποδεικνύεται  στην πράξη η Ρωσική αεροπορία  απέναντι στην τρομακτική αεροπορική ισχύ του ΝΑΤΟ