Ελληνοτουρκικά
Ενημερώθηκε στις:

''Πάγωσαν'' οι Τούρκοι: ''Οι Ινδοί θέλουν συμμαχία με την Ελλάδα''

Σάλος δημιουργήθηκε στη Τουρκία από την συνέντευξη του Ινδού Στρατηγού, κύριου Μπακσί στο Πενταπόσταγμα. Τα όσα δήλωσε προκάλεσαν προβληματισμό στη τουρκική πλευρά, καθώς όλες αυτές τις ημέρες, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας έκαναν εκτενή αφιερώματα.  

Δίκτυα όπως το Haber7, η Yeniakit και άλλα MME, καθημερινά έκαναν αναφορά στο Πενταπόσταγμα με τίτλους όπως: ''Οι Ινδοί έρχονται στην Ελλάδα''. 

Ταυτόχρονα έγιναν και πολλές εκπομπές στο Youtube, ενώ είχαμε και αφιέρωμα από το μεγαλύτερο τηλεπτικό δίκτυο της γειτονικής χώρας, το CNN Turk. Τι αναφέρει για την Ινδία: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

''Η Ελλάδα προσπαθεί να ελκύσει την Ινδία. Μα η η Ινδία τι δουλειά έχει στην Α. Μεσόγειο; Η Αθήνα θέλει συμμαχία με το Ν. Δελχί, λόγω του άξονα Τουρκίας-Πακιστάν. Εγώ αν βρισκόμουν στην θέση των Ελλήνων πολιτικών, αυτό δεν θα το έκανα'', δήλωσε ο δημοσιογράφος Χακάν Τσελίκ.  

To απόσπασμα από το 4:00 και μετά:

 Αναφορά στο Πενταπόσταγμα από το 05:06 και μετά σε κανάλι στο Youtube: 


Αναφορά και σε άλλο κανάλι στο Youtube:

 Ο κύριος Μπακσί έκανε συγκεκριμένη πρόταση προς την Ελλάδα. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για σύμβουλο του κυρίου Ναρέντρα Μόντι. Το ζήτημα είναι αλλού. Η Ινδία θέλει, η ελληνική κυβέρνηση μπορεί;

Δείτε εικόνες:

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ