Ελληνοτουρκικά

Σύμβουλος Ερντογάν απειλεί Ελλάδα & ΗΠΑ: "Θα μάθουμε τους Αμερικάνους να κολυμπούν στο Αιγαίο"

Στόχος είναι να αποτραπεί η στρατιωτική βάση που επιδιώκουν οι ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη, αλλά και η απομάκρυνση στρατιωτών των ΗΠΑ από την Τουρκία.

Ο σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Mesut Hakki Casin, απειλεί ευθέως τις ΗΠΑ με κλείσιμο βάσης, λέει ότι η Τουρκία δεν χρειάζεται να προστατεύσει τα αμερικανικά στρατεύματα που αναπτύσσονται στη χώρα, ορκίζεται να εισβάλει στην Ελλάδα για να κυνηγήσουν τα αμερικανικά στρατεύματα μακριά από εκεί, εμποδίζοντας την πρόσβαση του αμερικανικού ναυτικού στη Μαύρη Θάλασσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Μπορούμε να κλείσουμε τις στρατιωτικές βάσεις μας στους Αμερικανούς στρατιώτες ας πάρουμε οι υπα τα ραντάρ του ΝΑΤΟ σε παρένθεση μακριά ούτως η άλλως αυτά δν δούλεψαν ποτέ για εμάς και την την βάση του ιντσιρλικ . Το ιντσιρλικ δεν έχει τη σημασία που είχε στον ψυχρό πόλεμο γιατί θα πρέπει να προστατέψουμε τους Αμερικανούς στο ιντσ την ώρα που οι ΗΠΑ έχουν πάρει τους πατριοτ μακριά απτή Τουρκία. Ούτως ή άλλως έχουν μειώσει την στρατιωτική παρουσία τους εκεί. Οι ΗΠΑ έχουν βάσεις στην Ρουμανία και την Βουλγαρία όπως αναφέρει παλαιότερα η Κοντολίζα Ράι αυτές οι χώρες είναι οι καλύτεροι μας φίλοι. Αλλά πώς θ περνάνε τα αμερικανικά πλοία αλλά όταν η Τουρκία κλείσει τα στενά του Μαρμαρά. Σχετικά με την Ελλάδα, με την αεράμυνα που οι ΗΠΑ ανέπτυξαν εκεί, στην Κρήτη, δεν είναι εφικτό να ελέγξουν την περιοχή."

Συνεχίζοντας αναφορά έκανε και σχετικά με την Αλεξανδρούπολη όπου οι ΗΠΑ σχεδιάζουν να δημιουργήσουν αεροναυτικη βάση στη συνέχεια απειλεί με εισβολή στην περιοχή για να δείξει στους Αμερικανούς όπως χαρακτηριστικά τονίζει "πώς να κολυμπούν στο Αιγαίο πέλαγος."

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

apache-india-turkia
Κόσμος 0

Σεισμός στην Ευρασία! Η Τουρκία είναι η χώρα που σαμπόταρε και εμπόδισε την προγραμματισμένη παράδοση 3 ελικοπτέρων Apache στην Ινδία -Ξεκίνησε «Ψυχρό Πόλεμο»

Αποκάλυψη που φέρνει σεισμό: Η Τουρκία απέδειξε την εχθρική της στάση έναντι της Ινδίας και τώρα το Νέο Δελχί ετοιμάζει...
Πολιτική 0

Είχε δίκιο ο Όργουελ- Τι απίστευτο πρότεινε ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσες για την διαδικτυακή ανωνυμία στην ΕΕ προκαλώντας σοκ

Το διαδίκτυο είναι ο μόνος ακόμη ελεύθερος χώρος διακίνησης ιδεών και απόψεων και αυτό ενοχλεί πολλούς στις Βρυξέλλες
Ελληνοτουρκικά 0

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - «Τους προκαλέσαμε»: Τυχαία δημοσίευση της Ελληνικής ΠΑ θεωρήθηκε από τους Τούρκους «πρόκληση» - Μας «έβαλαν στη θέση μας»

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι αφήνουν να εννοηθεί σαφώς ότι η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία το έκανε για να «τους μπει στο...